To je to što me zanima!

Glumica Marijana Mikulić o uspjehu sina Jakova: 'Sinoć smo dobili prvu rečenicu s tri riječi'

Marijana s pratiteljima često dijeli svoju dječicu, a njezin najmlađi sin ima poteškoće u razvoju pa je svaki njegov novi uspjeh veliki korak za malenu obitelj
Vidi originalni članak

Glumica Marijana Mikulić (40) objavila je fotografije malenog Jakova (3) koji je razvukao široki osmijeh pa je podijelila s pratiteljima njegovo novo postignuće i istaknula koliko je sretna i ponosna. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Sinoć smo dobili prvu rečenicu s tri riječi! Ne ide to samo od sebe - mi govorimo nešto i tražimo da ponovi. Najčešće je to kad nešto želi pa je motiviran ponoviti traženo. I svaki put kad ponovi i jednu riječ sreća je nemjerljiva, pogotovo ako tu riječ prije nije nikad ponovio - započela je Marijana objavu.

Ispričala je što joj je sinčić rekao:

- A sinoć je prvi put ponovio rečenicu od tri riječi "mama, daj još". Jaki nas ne zove mama, tata; braću ne zove imenom, ali tu i tamo na traženje i pokazivanje slike ponovi njihovo ime. Tim više je moje srce k'o kuća! U moru svega, ovo je nešto što želim da mi iskače svake godine kao uspomena! "Mama, daj još".

Marijanu na Instagramu prati gotovo 30 tisuća pratitelja, a s njima često dijeli dječje zgode i nezgode iz svojeg doma, a uz Jakova ima i dva starija sina, Ivana i Andriju

GOVOR MRŽNJE NA INSTAGRAMU Pratiteljica glumicu Marijanu prozvala: 'Vi ste Hercegovci. Ti i muž izgledate kao tetka i nećak'

Početkom prošle je godine s pratiteljima podijelila Jakovove poteškoće u objavi.

- Moj Jakov ne govori, ne gleda u oči, ne odaziva se na ime, ništa ne razumije kada mu se govori. Pola godine se čeka termin jer su zbog korone ljudi odustajali, inače valjda ide to i do godinu dana. Nećemo nikog tražiti da 'gura' - napisala je, te objavila da će od sina izvući maksimum te da su reakcije na njezine objave većinom pozitivne i pune podrške.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 11.01.2022.

    Razumijem roditeljsku radost, ali može li išta više ostati izmedju četiri zida? Dijete nije u stanju zabraniti da se njegova privatnost djeli sa cijelom svijetom.

  • mrTrobec 11.01.2022.

    Mali je valjda Crnogorac, moj prijatelj Crnogorac mislio je da mu je mali mutav, imao je 24 godine i nije progovorio nikada ni riječ. Jedan dan bio sam kod njega na ručku, žena servirala varivo mi počeli jesti kada mali reče "soli". Nama popadaše ladice, zagledamo se u čudu majka mu zaplače Milovane pa ti govoriš, što do sada nisi nikada ni riječ izgovorio? Nijesam imao primjedaba, reče Milovan.

  • retita🦋 11.01.2022.

    Traži potvrdu da ispravno postupa. Ali na krivom mjestu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare