Show

Komentari 198

Pratiteljica glumicu Marijanu prozvala: 'Vi ste Hercegovci. Ti i muž izgledate kao tetka i nećak'

Pratiteljica glumicu Marijanu prozvala: 'Vi ste Hercegovci. Ti i muž izgledate kao tetka i nećak'

Glumici je ista pratiteljica već ranije prigovorila jer nosi jeans, a sada se problem stvorio oko njezinog podrijetla i načina na koji su se ona i njezin suprug upoznali

Glumica Marijana Mikulić (39) na Instagram profilu često objavljuje dogodovštine iz obiteljskog života, ali i prokomentira razne komentare koje dobiva od strane pratitelja. U njezin inbox ovaj put je stigao niz ružnih poruka jedne korisnice, a Marijana ih je odlučila pokazati svima. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, glumici je ista pratiteljica već ranije prigovorila jer nosi jeans, a sada se problem stvorio oko njezinog podrijetla. 

- Koliko zagrebačke djece s Ekonomskog fakulteta može dobiti posao u državnim firmama? Naravno da ne može jer je sve rezervirano za vaše zemljake - napisala joj je pa ju prozvala zbog načina na koji je upoznala supruga:

- Bitno je da ste vi na svadbi vidjeli svog muža i rekli: 'Taj će biti moj'. Izgledate kao tetka i nećak.

Podsjetimo, glumica Marijana na Instagramu je već nekoliko puta progovorila o poteškoćama u razvoju najmlađeg sina Jakova. Objavama na društvenim mrežama željela je kroz primjer u vlastitom životu pomoći drugima i ukazati na tromost sustava. 

No, i takve objave su zasmetale njezinoj pratiteljici koju je Mikulić na kraju blokirala i prijavila Instagramu.

Govor mržnje i osude sve su češće na društvenim mrežama zbog čega su brojne zvijezde počele javno pokazivati sadržaj poruka koje redovno dobivaju.

Najčitaniji članci