To je to što me zanima!

Glumica na afterparty Oscara odjenula haljinu Matije Vuice

Je li moja Oscar priča mogla završiti ljepše od ovoga?, napisala je oduševljena Vuica na Instagram profilu te se pohvalila glamuroznim izdanjem poznate glumice
Vidi originalni članak

Američka glumica i manekenka AnnaLynne McCord (31) odabrala je haljinu dizajnerice Matije Vuice (61) za afterparty Oscara i time dokazala da su hrvatske haljine itekako poželjne u Hollywoodu i na crvenom tepihu.

Glumica poznata po ulozi u seriji 'Novi klinci s Beverly Hillsa' za pojavljivanje na tulumu jedne od najvećih glazbenih zvijezda Eltona Johna (71) odabrala je glamuroznu bijelu haljinu s potpisom Vuice koja se fotografijom s afterpartyja pohvalila na društvenim mrežama. 

- Ovaj dan je zaista bio dug i uzbudljiv i svima hvala na divnim komentarima i čestitkama, ali... nije kraj. Baš kad sam se mislila onesvijestiti, stižu nove objave, nema odmora. Je li moja Oscar priča mogla završiti ljepše od ovoga? - napisala je oduševljena Matija na Instagram profilu.

Atraktivna plavuša oduševila je glamuroznim izdanjem, kako svoje fanove na društvenim mrežama, tako i obožavatelje Matije Vuice koji su uvijek sretni kad vide kreacije naše dizajnerice na poznatim holivudskim zvijezdama. 

- Ovo se zove svjetski uspjeh, još jednom sve najbolje. Čestitam ti - samo je jedan od mnogih komentara Matijinih pratitelja na Instagramu.

Međutim, glumica AnnaLynne nije jedina holivudska zvijezda koja je 'zablistala' u kreaciji Matije Vuice. Na crvenom su se tepihu na Oscarima i televizijske voditeljice Megan Henderson (44) i Megan Telles (29) pojavile u haljinama naše uspješne dizajnerice.

- To je bilo iznenađenje za sve nas prije samog početka prijenosa. Oduševljena sam kako mi izgovaraju ime, dakle od sada sam Matiža Vuika kako me oslovila lijepa voditeljica Megan Henderson - rekla nam je Matija. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

BOGATAŠICA SE ZABAVLJA NAKON BURNOG PREKIDA: Izašla van sa sestrama polugola, u prozirnom kombinezonu

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 26.02.2019.

    Haljine su lijepe. Veliki je to uspjeh. Sve cestitke! =)

  • 26.02.2019.

    Bravo Matija! Čestitam!

  • 26.02.2019.

    moderna haljina :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare