To je to što me zanima!

Glumica o životu iza rešetaka: 'Tuširala sam se s 90 žena...'

Amy Locane danas živi u New Jerseyju i redovito odlazi na sastanke anonimnih alkoholičara. Prije nekoliko dana dala je svoj prvi intervju nakon izlaska iz zatvora.
Vidi originalni članak

Američka glumica Amy Locane (45), koja se proslavila ulogom u seriji 'Melrose Place', otvorila je dušu i progovorila o zatvorskim danima, borbi za skrbništvo nad djecom i ostalim problemima koji su je snašli u posljednjih nekoliko godina.

Ona je 2010. u automobilskoj nesreći usmrtila 60-godišnju Helene Seeman. Imala je imala tri puta više alkohola u krvi nego što je to dozvoljeno. Bila je osuđena na tri godine zatvora iz kojeg je puštena sredinom prošle godine nakon odslužene dvije i pol godine, a samo nekoliko dana kasnije suprug Mark Bovenizer predao joj je papire za razvod.

Danas živi u New Jerseyju i na redovito odlazi na sastanke anonimnih alkoholičara, a prije nekoliko dana dala je svoj prvi intervju nakon izlaska iz zatvora. Otkrila je da su joj prijatelji okrenuli leđa

- Boravak u zatvoru je dehumanizirajuć. To je kao da svjedočite vlastitoj smrti. Ljudi prvo šalju pisma, ali onda potpuno nestanu. Svaki put nakon posjeta mojih kćeri pretraživali su me ispočetka, skidali do gola, morala sam čučati i kašljati - otkrila je. Dodala je kako se u zatvoru tuširala s još 90 žena, a svu poštu su joj prvo pregledavali čuvari. Protiv depresije borila se čitanjem.

Inače, zbog ubojstva iz nehaja prijetilo joj je deset godina zatvora, ali je kao olakšavajuća okolnost uzeta činjenica da je glumica majka dvije maloljetne djevojčice od kojih jedna ima ozbiljne zdravstvene i mentalne poteškoće. 

Premda je u zadnje vrijeme dobila nekoliko glumačkih ponuda, Locane kaže da je sad fokusirana na to da ponovno dobije skrbništvo nad kćerkicama. Amy se pojavila u 13 epizoda TV serije 'Melrose Place', a glumila je i u filmovima kao što su 'Cry-Baby', 'School Ties' i 'Secretary'. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • kung fu panda 21.01.2017.

    nije mi je niti malo žao jer ona će se vratiti svom životu ali žena koju je ubila je trajno mrtva po tome ona je bolje prošla

  • x00x 20.01.2017.

    A kolko je dobio horvatincic

  • Filomena 20.01.2017.

    kud se prepustiti alkoholu i sjesti za volan .. što nije pomislila na svoju djecu taj tren :((

Komentiraj...
Vidi sve komentare