To je to što me zanima!

Glumica objavila sretnu vijest: 'Napravili smo malu princezu'

Bivša Disneyjeva zvijezda već ima šestogodišnjeg sina Lucu Cruza, kojeg je dobila u braku s bivšim hokejašem Mikeom Comriejem
Vidi originalni članak

Američka glumica i pjevačica Hilary Duff (30) uskoro bi trebala roditi svoje drugo dijete. Ona je na društvenoj mreži objavila da čeka djevojčicu s svojim dečkom, glazbenim producentom Matthewom Komom.

DOSTA JOJ JE Hilary Duff: Zbog slave se više ne želim udavati niti biti u vezi

- Pogodite što ima? Matthew  i ja smo napravili malu princezu i ne možemo biti sretniji - napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira sa svojim partnerom, a nisu izostale ni brojne čestitke glumičinih pratitelja.

Hillary i Matthew prekinuli su lani u ožujku, ali su se pomirili u prosincu. Mediji su već nekoliko puta pisali o njezinoj možebitnoj trudnoći, a sada se ista napokon i dogodila.

NIJE UGODNO Ne može više živjeti bez nje: Hilary Duff na meti manijaka

Inače, bivša Disneyjeva zvijezda već ima šestogodišnjeg sina Lucu Cruza, kojeg je dobila u braku s bivšim hokejašem Mikeom Comriejem.

VIDI OVO: 5 celebrity sex tapeova na koje smo zaboravili!

Prije dvije godine Duff je pratio nepoznati uhoditelj pa se brinula za svoju i sigurnost sina Luce. Muškarac je navodno unajmio limuzinu u kojoj se vozio prema Hillarynoj adresi, a planirao ju je i zaprositi jer 'ne želi živjeti bez nje'.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Berger117 10.06.2018.

    izašla je iz uloge ?!;D

  • 10.06.2018.

    sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare