To je to što me zanima!

Glumica ostavila dečka, ovo su treće zaruke koje je okončala

Bila je svojedobno zaručena za Toma Sturridgea, s kojim se razišla 2015., a zajedno imaju kćer Marlow. Zaruke su pošle po zlu i u vezi s proslavljenim britanskim glumcem Judeom Lawom.
Vidi originalni članak

Glumica Sienna Miller (38) prekinula je vezu s devet godina mlađim partnerom Lucasom Zwirnerom (29) svega devet mjeseci nakon što su se zaručili, prenose brojni strani mediji. 

Miller je donedavno ponosno nosila prsten, no izvori bliski paru tvrde kako je Sienna ostavila Lucasa nakon dvogodišnje veze, prenosi Page Six. 

ŽELI VEĆI HONORAR Sienna Miller: 'Žene bi trebali plaćati više od muških kolega'

Par je živio zajedno i planirali su glamurozno vjenčanje, no nešto je ipak pošlo po krivu, a glumica i Zwirner nisu zasad javno govorili o svom prekidu. 

Ovo je treći put da je slavna glumica naprasno prekinula zaruke. Bila je svojedobno zaručena za Toma Sturridgea, s kojim se razišla 2015., a zajedno imaju kćer Marlow. Zaruke su pošle po zlu i u vezi s proslavljenim britanskim glumcem Judeom Lawom, s kojim se mirila i prekidala više puta.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Dragan Čmar 01.09.2020.

    troši dečke ko ja pastu za zube

  • jamesbond7777 01.09.2020.

    ivek ostavio jagicu??? na busnoj u Banovi Jarugi otišao za Doyburg ( njemacku) na baustelu cavle ravnat😎😎😎 tako da nije on jedini a ni ona ostavljeni

  • vlaj na2 01.09.2020.

    Sjena miler in stvarno nestane ka sjena

Komentiraj...
Vidi sve komentare