To je to što me zanima!

Glumica više ne boji kosu, voli svoje sijede: 'Sretna sam, ali jednu stvar još ne prihvaćam'

Nakon menopauze mijenjaju vam se hormoni, mijenja se vaš oblik. Imam vrlo dobro oko tako da sve vidim. Vidjet ću to na drugim ljudima, vidjet ću to na sebi, rekla je Andie koja je uvijek ponosno isticala svoje smeđe kovrče
Vidi originalni članak

Glumica Andie MacDowell (64) prihvatila je promjene koje dolaze sa starenjem pa je odlučila prestati bojati svoje kovrčave pramenove tijekom pandemije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Tijekom pandemije mogla sam vidjeti sijede korijene kako mi stoje s licem, kožom i očima i svidjelo mi se. Osjećala sam da ću biti sretnija. I sretnija sam. Jako mi se sviđa - rekla je glumica na njujorškoj premijeri svog novog filma 'Good Girl Jane'.

Na premijeri se već mogla vidjeti njena sijeda kosa, a objasnila je i razlog zašto ju je pustila.

- Imam 64 godine i ovo je vrijeme mog života. Na kraju ću biti sijeda. I željela sam doživjeti ovo iskustvo i osjećati se onako kako zapravo jesam - dodala je.

ATRAKTIVNA GLUMICA Salma Hayek: 'Morala sam smršavjeti da bih ušla u bikini'

Glumica je rekla da ju je njezina starija sestra inspirirala da pusti prirodnu kosu i da starost ide svojim tokom, prenosi Daily Mail.

- Moja sestra je potpuno sijeda i samo je 18 mjeseci starija od mene. Mislila sam da izgleda mnogo ljepše jer je sijeda. Bila sam ljubomorna - objasnila je Andie.

U vrijeme kada žene često koriste filtere kako bi sakrile svoje nedostatke, Andie kaže da se želi osjećati ugodnije u svojoj koži, ali je priznala da to nije uvijek bilo lako.

- I tvoj trbuh postaje sve veći kako stariš. I rodila sam tri bebe. Neprestano moram raditi na tome da zavolim taj dio svog tijela. Vjerujte mi, postaje još teže. Jer nakon menopauze mijenjaju vam se hormoni, mijenja se vaš oblik. Imam vrlo dobro oko tako da vidim. Vidjet ću to na drugim ljudima, vidjet ću to na sebi - rekla je Andie koja je uvijek ponosno isticala svoje smeđe kovrče.

Andie ima troje djece, Justina (26), Rainey (32) i Margaret (27) iz prvog braka s bivšim suprugom Paulom Qualleyjem (64).

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO MI BOLJE KUHA?'

Idi na 24sata

Komentari 7

  • -Loni- 20.06.2022.

    Svakom pravo na njegovo. Ali ona mi je 100 puta ljepsa, mlađa i zenstvenija kao brineta.

  • Nap7 16.06.2022.

    Prirodno je najbolje

  • 16.06.2022.

    Uvik draga ,Baš kako triba bit...👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare