To je to što me zanima!

Glumica Sandra Bullock i suprug imali prometnu

Pijana vozačica naletila je na automobil u kojem su se vozili glumica i suprug Jesse James. Nitko nije ozlijeđen, a vozačica je zadržana u pritvoru
Vidi originalni članak

Glumica Sandra Bullock (43) i suprug Jesse James (39) nisu proveli mirnu subotnju večer u Gloucesteru. Vozili su se kući u svom automobilu, a na njih je naletjela pijana vozačica. Ušla je u njihovu traku i zabila se u bok njihovog automobila. Na sreću, nitko nije ozlijeđen. Osim Sandre i supruga u vozilu je bio njihov vozač i nekoliko malih pasa. Vozačica Lucile (64) je uhapšena jer je vozila pod utjecajem alkohola.
- Ovo je prvi put da sam vozila pijana. Ne mogu vjerovati da sam naletila na glumicu - rekla je Lucile, koja se od šoka istovremeno smijala i plakala. Dvadesetak minuta nakon nesreće Sandra i suprug su napustili mjesto nesreće.
- Tresli su se. Jess i Sandra su se grlili od straha i sreće da je sve prošlo u najboljem redu. Nije im bila potrebna liječnička pomoć. Nekoliko prolaznika ih je i fotografiralo - rekao je policajac. Sandra trenutačno snima romantičnu komediju 'The Proposal'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare