To je to što me zanima!

Glumica se razvodi uoči četvrte godišnjice braka: 'Različiti smo'

Kathy Griffin razvodi se od supruga Randyja s kojim ima potpisan i predbračni ugovor, a kojeg će prilikom rastave iskoristiti
Vidi originalni članak

Nakon četiri godine braka razvode se Kathy Griffin i Randy Bick. Glumica je prošlog četvrtka podnijela papire za razvod na Višem sudu u Los Angelesu, piše Page Six.

NAKON DVIJE GODINE Razvodi se kći Paula Walkera: 'Odluka je bila zajednička...'

Razvod bez odštete

Kao datum rastave navodi se 22. prosinac zbog, kako je Griffin navela, 'nepomirljivih razlika'. Par je inače imao potpisan i predbračni ugovor, a kojeg su sklopili 23. prosinca 2019. godine, svega devet dana prije novogodišnje svadbe. Zvijezda serije 'Fashion police' zahtjeva da, sukladno predbračnim ugovorom, nitko ne dobije financijske potpore.

Prije braka bili posvađani

Bivši par prohodao je 2011. godine, a bili su zajedno do prve svađe u 2018. godini. Ipak, pomirili su se odmah godinu kasnije i odlučili izreći sudbonosno 'da'. Zajedno nisu imali djece.

ERIC MCCORMACK Zvijezda serije 'Will i Grace' se razvodi nakon 26 godina braka

Kathy je nakon manje od godine dana u braku dijagnosticiran rak pluća, a bolest je pobijedila u prosincu 2021. godine kada joj je operacijom uklonjen dio organa. Isticala je da nikad nije bila pušač.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • cobi 29.12.2023.

    Zanimljivo kako žene u većini slučajeva prve podnose zahtjev za razvod! E to je geneza problema....

Komentiraj...
Vidi sve komentare