To je to što me zanima!

Glumica šokirala objavom: Sin mi je ispao i razbio je lubanju

Supruga poznatog glumca Jasona Biggsa, najpoznatijeg iz filma 'Američka pita', šokirala je objavom na Instagramu u kojoj je priznala da joj je sin ispao iz ruku te strgao lubanju
Vidi originalni članak

Glumica Jenny Mollen (39), supruga Jasona Biggsa (40) šokirala je objavom na Instagramu u kojoj je priznala da joj je sin ispao iz ruku te razbio lubanju. 

- Prošlu subotu ispustila sam sina na pod na njegovu glavu, zbog čega je razbio lubanju i završio na intenzivnoj. Zauvijek sam zahvalna bolnici na njihovoj pomoći. Bio je to traumatičan tjedan, no Sid je sada doma te se polako i lijepo oporavlja - napisala je Mollen.

Objava je izazvala hrpu reakcija pa se ispod fotografije skupilo preko dvije tisuće komentara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'To je najgori osjećaj i tako je zastrašujuć. Sretna sam da je maleni dobro', 'Roditeljstvo je tako strašno', 'To je doslovno moj najveći strah, tako mi je žao', samo su neki od komentara obožavatelja koji su tješili Jenny.

Ipak, detalje o tome kako je došlo do tragedije, koja je srećom dobro završila, nije htjela otkrivati. Nekoliko mjeseci ranije pas je ugrizao mlađeg sina Lazloa (1). Jenny je tada otkrila da je imala slom živaca, no maleni je prošao bez težih ozljeda.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 19.04.2019.

    Dozvola za roditeljstvo!Ali ne.Nema potrebe.Neki ipak prežive.

  • Sanja1962 19.04.2019.

    pa ženo plati sposobnu ženu da odgaja tvoje dite, omg

  • daliborček 19.04.2019.

    Da se malo više bave djecom a ne sve im rade dadilje i onda imaju živčani slom i djeca im ispadaju iz ruku jer to nisu roditelji već su ih samo donijeli na svijet a nakon toga nemaju za njih vremena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare