To je to što me zanima!

Glumica Vanessa Redgrave nastupila na 10. Ulyssesu

Povodom desete obljetnice djelovanja kazališta Ulysses u pulskoj Areni u subotu navečer je uz Šerbedžiju i Balaševića bila je Vanessa Redgrave
Vidi originalni članak

Rade Šerbedžija (64) u subotu je otvorio program desetog Ulyssesa u Puli. Otpjevao je pjesmu 'Imam pjesmu za tebe'. Nakon toga djevojke iz Putokaza darovale su mu cvijeće.
- Naš teatar nije nastao iz neke estetske ideje već  iz  prijateljstva koje je najvažnije - rekao je Rade te digao mnogobrojnu publiku na noge. Nakon toga najavio je nastup svog prijatelja Đorđa Balaševića (57) koji je izrecitirao svoju pjesmu 'Priča o Vasi Ladačkom'. Balašević je u šali rekao kako je morao naći izgovor da dođe u Pulu. Publika je bila oduševljena njime. I dok su se sve zvijezde zabavljale pijući vino u backstageu, novinari su tražili zvijezdu večeri, glumicu Vanessu Redgrave (73). Naposljetku su saznali da je Vanessa cijelo vrijeme sjedila u publici sve dok nije izvela svoju točku. Bila je u pratnji kćeri Joely. Osim Rade, Đorđa i Vanesse, u Puli su bili i  Darko Rundek, Ivanka Mazurkijević, Goran Navojec te brojni drugi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare