To je to što me zanima!

Nada Livaković više ne 'vlada' u Društvu filmskih umjetnika

Nada Gačešić Livaković ostala je bez mandata predsjednice Hrvatskog društva filmskih umjetnika nakon što je 14 godina bila na njegovu čelu, piše Jutarnji list
Vidi originalni članak

Nada Gačešić Livaković (61) više nije predsjednica Hrvatskog društva filmskih umjetnika, piše Jutarnji list. Nakon 14 godina koliko je glumica provela na njegovom čelu, u ponedjeljak je došlo do preokreta. Novim predsjednikom imenovan je snimatelj i redatelj Silvio Jasenković (50). S tri osvojena glasa manje od redatelja filmova 'Što je muškarac bez brkova' i 'Duh u močvari', završena je glumičina dugogodišnja vladavina u najbrojnijem filmskom udruženju u Hrvatskoj.

Glumici je na skupštini podršku pružio redatelj Antun Vrdoljak. Nakon njezina poraza nije želio komentirati novu podjelu snaga.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • rezucka 31.05.2012.

    gadna netalentirana glumica,gora je njena gluma od onih naturščika u pojedinim scenama,a da kosa joj je grozna .................

  • glorijax 31.05.2012.

    Konačno! Mislim da su sada mnogi odahnuli, riješili se stare zle vještice i očajne glumice. Promijenila se stranka na vlasti, pa je i ona izgubila svoje mjesto, nadam se za stalno.

  • feba 31.05.2012.

    Zbog nečeg je sigurno dobila manje glasova a i 14 godina je mnogo pa su promjene potrebne.

Komentiraj...
Vidi sve komentare