To je to što me zanima!

Glumice i voditeljice 'otele kruh' manekenkama

Posljednjeg dana 'Modnog ormara' na pistu su izašle poznate hrvatske glumice u haljinama hollywoodskih diva iz prošlog stoljeća
Vidi originalni članak

Ana Begić, Iva Visković, Ines Bojanić, Mila Elegović nosile su glamurozne haljine hollywoodskih diva
Revijalni dio završne večeri Modnog ormara bila je modna interpretacija Hollywooda studenata tekstilno tehnološkog fakulteta. Replike haljina koje su u prošlom stoljeću nosile glumačke dive pistom u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu nosile su hrvatske glumice, voditeljice i manekenke. Ana Begić, Iva Visković, Hana Hegedušić, Ines Bojanić, Stefany Hohnjec, Vanda Winter, Mila Elegović. Dodjelu nagrada "Modni ormar" vodila je Nevena Rendeli koja je utjelovila Carole Lombard. Podijeljene su i nagrade "Modni ormar". Nagrada za najboljeg modnog fotografa pripala je Ivanu Baliću Cobri. Bivši suprug Mile Elegović nagradu nije preuzeo jer nije bio u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zarkec 17.09.2007.

    Pa neke glumice su i bolje od kvazi nekuih manekenki koje sebe i tako nazivaju

  • điđi 17.09.2007.

    kad vidim stefany hohnjec diže mi se kosa na glavi....ko je ona uopće...... po čemu je ona poznata.....takve treba micati sa \'\'scene\'\' i ignorirati, a ne fotkati i pisati o njohovom životu....ana i mila su super....žene se super nose:)

  • LILY_1 17.09.2007.

    Ana Begic-zakon!!! super cure izgledaju. neke glumice su stvarno za neprepoznat, ali Bega je mrak!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare