To je to što me zanima!

Glumicu uhitili na prosvjedu protiv klimatskih promjena

Field je stajala u prvim redovima na prosvjedu i to uz bok aktivistice i kolegice Jane Fonde, a trenutak u kojem ju je policija privela zabilježili su fotoreporteri
Vidi originalni članak

Holivudska glumica Sally Field (72) uhićena je u Washingtonu nakon što se pridružila prosvjednicima u maršu koji je organizirala njezina kolegica Jane Fonda (81). Na prosvjedu za očuvanje okoliša i protiv klimatskih promjena u jednom trenutku stvari su izmakle kontroli, a Field odvedena u pratnji policije. 

Nekoliko tisuća istomišljenika holivudskih glumica okupilo se u Washingtonu te su još jednom prosvjedovali i tako se zalagali za čišću energiju u proizvodnji i okretanje prirodnim izvorima. Field je stajala u prvim redovima uz bok aktivistice i kolegice Jane Fonde, a trenutak u kojem ju je policija privela zabilježili su fotoreporteri.

Glumica je javnost šokirala prošle godine kad je otvorila dušu i progovorila o teškom djetinjstvu i mladosti u memoarima 'In Pieces'. U razgovoru s novinarom New York Timesa pričala je o detaljno o očuhu Jocku Mahoneyju, koji je preminuo u 71. godini života, a seksualno ju je zlostavljao do njezine 14. godine.  Sa samo 17 godina Field je imala abortus. Kako je ispričala, sve ove godine šutjela je o svim ružnim iskustvima koje je doživjela.

BIVŠA CURA BURTA REYNOLDSA Očuh glumicu Field silovao do 14. godine: Radila sam abortus

Sally iza sebe ima dva braka. Sa Stevenom Craigom bila je u braku do 1975. i imaju sinove Elija (47) i Petera (49). Poslije njega bila je nekoliko godina u vezi s preminulim glumcem Burtom Reynoldsom, međutim veza je neslavno završila. Zatim je skoro 10 godina bila u braku s producentom Alanom Greismanom (72) s kojim ima sina, redatelja Samuela (31). 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 15.12.2019.

    glavni krivac je trump , jedino kad napusti bijelu kuću i onda moze doći do sporazuma

  • anti123 15.12.2019.

    Bar ovih nekoliko komentara prije nego se uhvatih pisanja pokazuju da ljudsko biće nije zaslužilo ljepote majke Zemlje! Bilo koja akcija u cilju smanjivanja zagađivanja i gomilanja otpada dočeka se "na nož" samo zato kako bi se opravdala vlastita nebriga i bahatost! I zato nema mjesta optimizmu, uništili smo jedino mjesto na kome se moglo (pre)živjeti! O potencijalnim uvjetima za život na mjestima udaljenim svjetlosnim godinama samo ću reći: ha ha ha!

  • mestar 15.12.2019.

    Koliko licemjera i laznih boze mili. Tko vise zagadiva zrak, vodu i prirodu od tih populista. Valjda vise nikome nisu interesantni pa ih uhvatila nestalgija za medijskim svijetlima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare