To je to što me zanima!

Glumio je stripera, a sada piše knjige za djecu: 'Nisam mislio da ću biti samohrani otac...'

Glumac je kćer Everly dobio u braku s kolegicom Jennom Dewan, a par se razveo 2019. Navodno su u dobrim odnosima
Vidi originalni članak

Glumac Channing Tatum (42) progovorio je emisiji Today: With Hoda and Jenna o tome kako se snalazi u ulozi oca. On i bivša supruga Jenna Devan imaju kćer Everly (11). 

stiže novi magic mike Vrući striptiz Salme Hayek: U krilu Channinga Tatuma izvijala bokove i zavodljivo plesala...

- Zaista ne znam. Snalazim se. Mislim da kao i svaki drugi roditelj, samo pokušavam ne 'zeznuti' svoje dijete - bio je odgovor glumca na pitanje voditeljice kakav je otac. 

Tatum je publici poznat po svojim ulogama u filmovima 'Čarobni Mike' i 'Step up', kojima se etablirao kao miljenik ženske publike, a mnogi ne znaju da je glumac napisao nekoliko dječjih knjiga. Jednom je prilikom otkrio da nikada nije planirao napisati knjigu, ali da ga je Everly inspirirala te je tako nastao serijal 'Sparklella'. 

- Nikada nisam planirao biti samohrani otac i kada se to dogodilo, bio sam nervozan. Još mi je teže bilo jer je djevojčica, pa sam tako pretraživao na YouTubu kako se pletu pletenice jer nisam htio da dolazi u školu neuredna - otkrio je. 

Inače, on i Jenna u braku su bili od 2009. do 2018. Nakon prekida Jenna se ubrzo zaručila za glumca Stevea Kazeea (47) s kojim ima sina Calluma (2). Njezin bivši trenutačno je s glumicom Zoe Kravitz (34).  Jenna i Channing nisu puno pričali o svom odnosu nakon razvoda, ali su rekli da su se razišli bez svađe. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • zvizdač 22.12.2023.

    Uh po naslovnici ja pomisli novi ministar.

  • Chani Kynes 05.06.2023.

    Karakteran i vrlo fin, jer ne spominje zašto je njemu povjereno roditeljstvo, a ne bivšoj ženi...

  • Aglaonema 05.06.2023.

    Zgodan

Komentiraj...
Vidi sve komentare