To je to što me zanima!

Go Žak!: Tajčin sin za Houdeka na Dori navija lego kockicama

Mali Dante volio bi da Jacques pjeva na Euroviziji pa mu je kockicama izrazio svoju potporu. Pjevača voli i Tajči, a prijateljima na Facebooku poručila je da ga slušaju
Vidi originalni članak

Sama pjevačica rekla je da joj je Jacques Houdek (29) jedan od najdražih hrvatskih izvođača te da bi ga voljela vidjeti na Euroviziji. Ljubav prema Jacquesu Tatjana Cameron Tajči (40) očito je prenijela i na sina. Naime, mali Dante je od lego kockica napravio znak potpore pjevaču. 'Go Žak!' napisao je na ploči, a njegova majka na Facebooku je objavila fotografiju tog 'remek-djela'. 

Ispod fotografije Tajči je na svom profilu napisala da Jacques sudjeluje na Dori, natjecanju na kojem se bira pjesma za Euroviziju. Dodala je kako je i sama pobjedila na takvom natjecanju i svim prijateljima na Facebooku sugerirala da potraže Jacquesa na internetu i poslušaju kako dobro pjeva. 

Stvarno zna pjevati i ima sve prave motive za pobjedu, napisala je Tajči

Idi na 24sata

Komentari 7

  • DarkBc 10.03.2011.

    pogledajte kako sam sagradio Lego kompjutor http://www.balkan-express.org/template-features/6-bizarno/180-lego-kompjutor

  • sweet_1 26.02.2011.

    vec mi lagano ide na * osla iz Hrv i nit se sjetila Hrv i sad odjednom nakon 100 godina ona dođe POKUPIT PARE kozo,neces mučko,đubre!!!!

  • show 1 26.02.2011.

    Bolje je malom da se makne od Žaka jer će ovaj pojist i kockice i maloga čim provari Cocu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare