To je to što me zanima!

Gobac o Baretu: Ne sviđa mi se što toliko sere po drugima

Pjevač je gostujući u Jutarnjem showu na Anteni Zagreb kritizirao Gorana Bareta koji je nedavno izjavio da je Severina glupasta i da Jelena Rozga nema mozga
Vidi originalni članak

Ja Bareta znam 100 godina i stoji to da je Bare dobar umjetnik, ali mi se ne sviđa da toliko sere okolo po drugima. Mislim da mu to ne treba, sere sam po sebi!, komentirao je Davor Gobac što misli o Baretovom omalovažavanju Severine i Jelene Rozge.

Gobac je u ponedjeljak u Jutarnjem showu Antene Zagreb najavio prvi od dva koncerta Antenapugged: Porin acoustic na kojem će osim Psihomodo popa nastupiti Urban, Neno Belan, Luky, Gustafi te Goran Bare i Majke. 

Na Antenapluggedu, koji će biti 12. i 19.04. u Saxu, Gobac će se pridružiti izvođačima koji su proteklih godina osvojili Porin u kategoriji najboljeg rock izvođača. Koncerti su namijenjeni odabranoj publici od svega tristotinjak ljudi sastavljenoj uglavnom od slušatelja Antene Zagreb.

Najavio je da će na koncertu nastupiti s dvije gitare jer voli da je bučno'. Nakon što se voditeljica Barbara Kolar prisjetila vremena kada je koncert Pshomodo popa podrazumijevao određenu dozu njegove golotinje i striptiza, Gobac je komentirao da se skidao zbog umjetničkih poriva.

- A ti si me to Barbarica slikala sa svojim psihološkim fotoaparatom pa se još sjećaš?!  Ja sam se skidao iz umjetničkih poriva. Ako netko želi upoznati moj stup kulture ja nemam ništa protiv! - komentirao je pjevač. 

Nakon što ga je pitala kako se snalazi u modernoj glazbi i sluša li još Ramonse Gobac je to komentirao riječima: 'Ja sam na Ramonesima više nego ikad u životu zadnjih par mjeseci to je još jedino što mogu slušat! Ako misliš na cajke i ostale neke selo veselo kompozicije onda ne mislim ništa, a uglavnom se to pušta.'

Nakon što je čuo Davida Guettu i Nicki Minaj komentirao je da se nekome pokvario jeftini sintisajzer.

-Taj David Guetta mi se svidio kad je dao izjavu: 'Ja ne znam zašto sam ja tak popularan, ja samo radim dosta loš pop'', rekao je Gobac i 'oprao' Rihannu i Lady GaGu.

- Aha Rihana, joj to je najgore, to je totalno smeće! Ovo vam se pokvarilo nekaj! Ovo il je frižider il se pokvarila mikrovalna. Nemrem te Lady Gage slušat, meni je to sve lunapark muzika! - komentirao je pjevač koji je tijekom cijelog gostovanja crtao u blokić.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • PREDATOR_007 10.04.2012.

    Baretu je netko podmetnuo drogu u HEROIN he he he

  • PREDATOR_007 10.04.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • lolaaaaaaaaaa 05.04.2012.

    Gobac ja te obožavam!

Komentiraj...
Vidi sve komentare