To je to što me zanima!

Gobac se skida za novac, a besplatno drži spolovilo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Davor Gobac se će se za par godina skinuti do kraja; ovoga vikenda samo se 'hvatao’. Najavio je knjigu i dokumentarac s presjekom karijere
Vidi originalni članak

Grupa Psihomodo pop koncertom u zagrebačkom klubu Boogaloo obilježila je 26 godina karijere. Pjevač Davor Gobac zahvalio je svima što su kupili kartu i rekao da se od sada skida samo za novac. Na nekoliko minuta ipak je skinuo hlače do koljena, držeći se za spolovilo. Gobac najavljuje knjigu i dokumentarac s presjekom karijere. Nastup s Ramonsima, prvi album i turneja s curama po kazalištima najdraži su mu trenuci u karijeri. Najgore što pamti su rat i sviranje po Njemačkoj, dance era i pjevanje na matrice. Još se nada ispunjenju želje da upozna svog idola Iggyja Popa.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • ElektroZiherman 02.03.2009.

    Gobac legenda

  • Kusirica 02.03.2009.

    26 gog debiliteta i debilnih slijedbenika. To je jedan od vodecih retardinja na tzv Hrv estradi, nema mu premca a i svi koji ga slusaju i dive. Za ne vjerovati kako ta spodoba moze si i utulit u u tu njegovu kupusovu glavicu da je uopce iteresantan, normalno medju stokom si uvijek faca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare