To je to što me zanima!

Godine su samo broj: Vejnović u 60-oj mami uzdahe oblinama...

Na Sanjinom Instagram profilu česte su njezine fotografije u kupaćim kostimima. Glumica često dobiva pohvale na račun izgleda, a jednom je prilikom rekla kako može biti zahvalna dobroj genetici
Vidi originalni članak

Glumica Sanja Vejnović (59) opako se bliži šezdesetoj, no često pokazuje kako su godine za nju samo broj. Na društvenim mrežama ne ustručava se pokazati vitku liniju na kojoj bi joj mogle pozavidjeti upola mlađe. 

Mnogi njezini obožavatelji slažu se kako glumica izgleda sve bolje. Na njezinom Instagram profilu česte su fotografije u kupaćim kostimima, a u prvi plan stavlja bujne atribute.

Sanja često dobiva pohvale na račun izgleda, a jednom prilikom za Tportal izjavila je kako može biti zahvalna dobroj genetici. 

GLUMICA NA PLAŽI Vejnović pokazala dekolte: Ti si kao vino, što starija to bolja...

- Naslijedila sam od roditelja dobre gene, ali smatram da čovjek konstantno mora raditi na sebi. Prije svega treba krenuti od unutarnjeg stanja i njegovati svoj duševni mir. Tijelo sve pamti i vraća, tako da je jako bitno zdravo se hraniti i naučiti samog sebe da uvijek postoji makar pet minuta za vježbanje - izjavila je Vejnović.

Inače, Sanja se 205. razvela od Gorana Mećave poslije 30 godina braka. U braku im nisu cvjetale ruže, a Sanja je još 2005. pričala kako je suprugu oprostila prevaru koja je za nju bila bolno iskustvo. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 46

  • franjoclio 01.03.2021.

    Nikako je ne mogu prokužiti, ni kad sam bio blizu ni sad kad čitam?

  • Cirenac 28.02.2021.

    Dobra starka.

  • max2017 28.02.2021.

    demodirano...........masiva....

Komentiraj...
Vidi sve komentare