To je to što me zanima!

Dvije godine nakon gubitka sina Jacka, Chrissy Teigen ponovo je trudna: 'Nakon milijun injekcija'

Mislim da više nikada neću izaći s pregleda i biti više uzbuđena nego zabrinuta no, za sada je sve savršeno. Osjećam se divno i da, bilo je jako teško držati ovo u tajnosti tako dugo, poručila je u novoj objavi
Vidi originalni članak

Prošlih nekoliko godina emocije u našim životima su bile, u najmanju ruku, zamagljene. No radost je ponovo ispunila naš dom i srca. Milijardu injekcija kasnije, od kojih su brojne u posljednje vrijeme bile u nogu kako možete i vidjeti, imamo još jednu bebu na putu, otkrila je manekenka Chrissy Teigen (36), supruga glazbenika Johna Legenda (43).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Situacija za poznate supružnike zasigurno nije bila ni malo laka jer su prije dvije godine izgubili dijete.

- Svaki pregled rekla sam sama sebi 'dobro, i danas su mi rekli da je zdravo, podijelit ću to sa svima', ali onda sam čula otkucaje srca i shvatila da sam još uvijek previše nervozna - nastavila je Chrissy. 

- Mislim da više nikada neću izaći s pregleda i biti više uzbuđena nego zabrinuta no, za sada je sve savršeno. Osjećam se divno i da, bilo je jako teško držati ovo u tajnosti tako dugo - zaključila je. 

SUPRUGA JOHNA LEGENDA Chrissy Teigen godinu je dana trijezna: 'Da se bar sjećam više stvari. Oči kao da su mi nestale'

Manekenka je na Instagramu uz podijelila i niz fotografija trudničkog trbuščića. Fotkala se u gaćicama od ogledalo, a brojni obožavatelji i poznati kolege čestitali su joj i poželjeli sreću. 

Chrissy je nedavno na društvenim mrežama otkrila kako ona i suprug ponovo pokušavaju proširiti obitelj.

Kako bi ostala u 'drugom stanju', morala se podvrgnuti postupku medicinski potpomognute oplodnje. Na svom Instagram profilu Chrissy je tada objavila i fotografiju lijekova koji se ubrizgavaju tijekom postupka in vitro oplodnje.

- Evo nas opet - napisala je manekenka uz fotografiju, te dodala emotikon maternice.

TRANSFORMACIJA Chrissy Teigen novim izgledom zbunila fanove: 'Mislila sam da je ovo slika Khloe Kardashian'

Podsjećamo, Chrissy i Legend imaju dvoje djece, Lunu i Milesa, a sina Jacka trebali su dočekati u veljači 2021. godine. Međutim, Teigen su u 20. tjednu trudnoće primili u medicinski centar u Los Angelesu zbog krvarenja koje je trajalo više od mjesec dana.

U listopadu 2020. godine Chrissy je izgubila bebu, te ja tužnu vijest i fotografije podijelila na društvenim mrežama.

- Nismo uspjeli zaustaviti krvarenje i dati bebi tekućinu koja mu je potrebna, unatoč transfuziji krvi. Jednostavno nije bilo dovoljno. Nikad ne odlučujemo kako ćemo nazvati dijete sve dok se ne rode, netom prije nego napustimo bolnicu. Ali iz nekog razloga, ovog dječaka u mom trbuhu zvali smo Jack. Tako da će zauvijek ostati Jack. Jack se jako trudio biti dio naše obitelji i bit će zauvijek - napisala je Chrissy uz potresne fotografije iz bolnice. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 04.08.2022.

    Najvaznije je slikati se u gacama.🙄

  • SadoDado 04.08.2022.

    Ko???

Komentiraj...
Vidi sve komentare