To je to što me zanima!

Goga i Adam sa sinčićem bili u Paklenici za vrijeme potresa...

Gordana i Adam nedavno su se s novorođenim sinom preselili u Zadar. Često borave u prirodi, a danas su posjetili Nacionalni park Paklenica. Marelli je ovaj izlet opisala 'pomalo dramatičnim' zbog potresa
Vidi originalni članak

Otkako su dobili sinčića NoelaAdam Kromer (33) i Gordana Marelli (39) često borave u prirodi s njim. Nedavno su se preselili u Zadar, gdje im je, kako kažu, puno mirnije nego u Zagrebu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Reality ljubavi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danas su posjetili Nacionalni park Paklenica, no ovaj izlet nije bio toliko sretan. 

- Pomalo dramatičan izlet u NP Paklenica, snimljeno nekoliko minuta nakon potresa - napisala je Gordana na društvenim mrežama uz obiteljsku fotografiju. Naime, ona, Adam i Noel, osjetili su potres magnitude 4,7 koji se danas dogodio kod Zadra.

Gordana je i na 'InstaStoryju' napisala kako je ponovno osjetila potres.

Pratitelji su je u komentarima pitali je li bila i u Zagrebu kada ga je u trećem mjesecu zadesio jači potres. No Goga i Adam su u redu, a Marelli se kasnije i javila kako svi zajedno ručaju. 

Inače, par je nedavno proslavio prvu godišnjicu veze. 

- Prije točno godinu dana dogodilo se nešto što je moj život u potpunosti promijenilo, nešto o čemu sam samo maštala. Pojavio si se ti. Hvala ti za nezaboravnu godinu. Sretna ti godišnjica, volim te - napisala je Gordana na društvenim mrežama uz zajedničku fotografiju sa svojim partnerom. 

PRESELILA SE S ADAMOM Goga izvela sina u šetnju nakon selidbe u Zadar: 'Gušti su gušti'

Par trenutačno živi u Zadru i uživaju u čarima roditeljstva. S Noelom često šetaju Zadrom i istražuju grad u koji su se preselili. Vrijeme često provode u prirodi, a Gordana se nedavno pohvalila kako je počela i vježbati svega nekoliko mjeseci nakon porođaja. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • maromaro72 02.11.2020.

    Šta na ovo kaže ured predsjednika?

  • malibu I 02.11.2020.

    jako bitni ljudi eto srušila im se kuća u Zadru od potresa , ajme novinarstva

  • taran2la 01.11.2020.

    Procitao sam da vidim tko su oni,a danas svi imaju pratitelje

Komentiraj...
Vidi sve komentare