To je to što me zanima!

Goga objavila fotku, a gledatelji primijetili: Adam gol drži tortu

Označi Adama, ne drži uzalud tortu polugol, smijali su se pratitelji, a neki od njih su pisali kako je Gordana namjerno objavila tu fotografiju i da fokus sigurno nije na torti već na onome tko je drži...
Vidi originalni članak

Sudionica sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' Gordana Marelli (38) objavom je na društvenim mrežama još jednom zaintrigirala pratitelje. 

- Sezona jagoda je počela - napisala je Gordana u opis fotografije torte. Ipak, njezini pratitelji primijetili su kako tortu drži misteriozni muškarac, kojeg nije označila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogi gledatelji su, gledajući trbuh na fotografiji, zaključili su da je polugoli muškarac na fotografiji Adam Kromer (33), također kandidat showa u kojem je bila i Gordana.

- Označi Adama, ne drži uzalud tortu polugol - smijali su se pratitelji, a neki od njih su pisali kako je Gordana namjerno objavila tu fotografiju i da fokus sigurno nije na torti već na onome tko je drži.

U prvim minutama kad je fotografija objavljena, uočila ju je Valentina Hržić (45). 

- Goga, tko je radio tortu? Super izgleda - zanimalo je Valentinu. Gordana joj je odgovorila da je to njezinih ruku djelo i kako ju je inspirirala Nikolina Tutić (31), koju su eksperti u showu spojili upravo s Adamom. 

Već tjednima gledatelji eksperimenta govore kako je Goga u vezi s Adamom, a on je objavio i fotografiju s njom iz teretane. Još uvijek se nisu oglasili što se tiče tračeva, ali u najavi posljednje emisije prve sezone 'Braka na prvu', koja bi se trebala emitirati u srijedu, Dejan Vukobratović (39), Gordanin partner iz showa, govori kako svoje mjesto pored nje prepušta drugom kandidatu.

Već prije je Gordana rekla kako se s Adamom odlično slaže. 

- Što se tiče nekakvih životnih navika i razmišljanja, mogu sigurno reći da je Adam kompatibilniji sa mnom. Adam i ja smo tu užasno slični, Adam isto trenira u svom životu i mi smo se tu pronašli. Super nam je trenirati zajedno, super nam je popiti kavu. S njim mogu najnormalnije pričati, ne moram ništa objašnjavati, pojašnjavati i ništa nisam krivo shvaćena. Koje olakšanje - ispričala je dok je još bila u eksperimentu.

Idi na 24sata

Komentari 207

  • mala vatra 29.04.2020.

    Adam i Goga su u ljubavnoj vezi...kritičari tko vas šljivi..

  • griskinja 29.04.2020.

    Da torta,kako tu debelu nije sram pokazati ovu debilnu sliku od torte kao da ju je djete napljuskalo,a ovaj bedak što drži tortu jadan li je,to će sve pojesti ona a neće dobit ništa ni taj njonjo ni njegova zločesta sestra,a neka im je što su tražili to su dobili ! Nikolina,spasila si se od ovih primitivnih zločestoća,Ti si iskrena i dobra djevojka i nisi prevarantica! a di je sin kojeg dovela u miraz taj ne smeta antipatičnoj sestri!

  • 29.04.2020.

    Hm,pitam se,kakva bi tek buca bila da ne trenira.?

Komentiraj...
Vidi sve komentare