Obavijesti

Show

Komentari 207

Goga objavila fotku, a gledatelji primijetili: Adam gol drži tortu

Goga objavila fotku, a gledatelji primijetili: Adam gol drži tortu
6

Označi Adama, ne drži uzalud tortu polugol, smijali su se pratitelji, a neki od njih su pisali kako je Gordana namjerno objavila tu fotografiju i da fokus sigurno nije na torti već na onome tko je drži...

VIDEO

Sudionica sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' Gordana Marelli (38) objavom je na društvenim mrežama još jednom zaintrigirala pratitelje. 

- Sezona jagoda je počela - napisala je Gordana u opis fotografije torte. Ipak, njezini pratitelji primijetili su kako tortu drži misteriozni muškarac, kojeg nije označila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Gordana i Dejan napustili Brak na prvu 00:53

Mnogi gledatelji su, gledajući trbuh na fotografiji, zaključili su da je polugoli muškarac na fotografiji Adam Kromer (33), također kandidat showa u kojem je bila i Gordana.

- Označi Adama, ne drži uzalud tortu polugol - smijali su se pratitelji, a neki od njih su pisali kako je Gordana namjerno objavila tu fotografiju i da fokus sigurno nije na torti već na onome tko je drži.

U prvim minutama kad je fotografija objavljena, uočila ju je Valentina Hržić (45). 

- Goga, tko je radio tortu? Super izgleda - zanimalo je Valentinu. Gordana joj je odgovorila da je to njezinih ruku djelo i kako ju je inspirirala Nikolina Tutić (31), koju su eksperti u showu spojili upravo s Adamom. 

Već tjednima gledatelji eksperimenta govore kako je Goga u vezi s Adamom, a on je objavio i fotografiju s njom iz teretane. Još uvijek se nisu oglasili što se tiče tračeva, ali u najavi posljednje emisije prve sezone 'Braka na prvu', koja bi se trebala emitirati u srijedu, Dejan Vukobratović (39), Gordanin partner iz showa, govori kako svoje mjesto pored nje prepušta drugom kandidatu.

Već prije je Gordana rekla kako se s Adamom odlično slaže. 

- Što se tiče nekakvih životnih navika i razmišljanja, mogu sigurno reći da je Adam kompatibilniji sa mnom. Adam i ja smo tu užasno slični, Adam isto trenira u svom životu i mi smo se tu pronašli. Super nam je trenirati zajedno, super nam je popiti kavu. S njim mogu najnormalnije pričati, ne moram ništa objašnjavati, pojašnjavati i ništa nisam krivo shvaćena. Koje olakšanje - ispričala je dok je još bila u eksperimentu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 207
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci