To je to što me zanima!

Goga šokira priznanjem Dejana u finalu: 'U ljubavnoj smo vezi'

Neki od parova odustali su od eksperimenta ranije, dok su neki to odlučili pri kraju showa, a treći su si dali priliku održati svoj odnos. Na posljednjem okupljanju s ekspertima posebno će sve iznenaditi Gordana
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Sad ugasite te kamere i pustite mene i Milana da živimo dalje...

Prva sezona showa 'Brak na prvu' došla je do svoje velike završnice. Ovaj je show 'prikovao' mnoge za male ekrane za vrijeme izolacije dok traje pandemija korona virusa, a gledatelji su imali prilike upoznati šest parova.

U finalnoj epizodi sociološkog eksperimenta parovi će ispričati kako napreduju njihovi odnosi nakon povratka u stvarni život. Prošlo je pet tjedana od konačnih odluka, kad su se jedni parovi odlučili za nastavak avanture i iza kamera, a drugi za rastanak.

POGLEDAJTE VIDEO: Goga i Dejan napustili šou

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nadia i Luka te Gordana i Milan odlučili su ostati zajedno te graditi svoj odnos pa će ispričati u kojem smjeru to ide i jesu li zaista nastavili svoju vezu nakon što su se kamere ugasile.

Par koji je svoju vezu prvi prekinuo su Gordana Marelli i Dejan. Njih dvoje u početku su davali najviše nade kako će njihov brak uspjeti, a sami su priznali kako su se na prvu odlično slagali. Kasnije su se u njihovom braku počele pojavljivati trzavice, a Gordana je izgubila interes. 

Najprije je govorila kako joj smeta Dejanovo ponašanje, da joj treba prostora i vremena. No, kada je Dejan 'okrenuo ploču' i prilagodio se Gordani, ona ponovno nije bila zadovoljna. Naposljetku je odlučila prekinuti eksperiment i otići kući, što je Dejan prihvatio i poštovao njezinu odluku.

Eksperti Boris Blažinić, Ingrid Divković i Ita Štefanek analizirat će cijeli eksperiment, odnose kandidata i sve ono što se događalo tijekom posljednjih nekoliko tjedana, a Gordana će ih šokirati svojim priznanjem. Priznat će kako je ona trenutno u vezi, ali ne s Dejanom. 

- Meni je to teško reći... Sad smo u ljubavnoj vezi - izjavit će Gordana pred svojim bivšim suprugom, a ta će informacija iznenaditi i ostale parove u showu. 

Od eksperimenta su odustali i Lidija i AlenValentina i Marinko te Nikolina i Adam. No, gledateljima će ispričati je li se nešto u međuvremenu promijenilo.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nikolina i Adam su se rastali, a Gordana i Mile će ipak pokušati

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
 

 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • Judita👥 30.04.2020.

    Goga je zgodna jako..i ima nešto u sebi što muške pali htjeli vi ili ne.. Adam je prepoznao to... Nikolina ga je stalno odbijala

  • 29.04.2020.

    Sad se bar vidjelo kolika je lazljivica.a lidija...ajme...nemam komentara.tj.imam,al ne smijem,opet ce me blokirat.

  • MarkecSmotanec 29.04.2020.

    mislim nije ništa loše da su se našli dvoje ljudi koje eto ovi expersti nisu spojili nego obrnuto.....i opet sve je to bilo praćeno kamerama,tv i javno tako da nije ugodna situacija za nikoga......ali više od Goge onaj njen šmoljo koji je do zadnjeg dana tvrdio Nikolini da je bio iskren je ispao osim mlakonje i totalno neiskren....ma ustvari boli me briga ali eto jedina zanimljivost ovog showa.....i ona luđakinja kojoj su propustile dizne isto zanimljiva za analizu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare