Obavijesti

Show

Komentari 131

Goga šokira priznanjem Dejana u finalu: 'U ljubavnoj smo vezi'

Goga šokira priznanjem Dejana u finalu: 'U ljubavnoj smo vezi'
13

Neki od parova odustali su od eksperimenta ranije, dok su neki to odlučili pri kraju showa, a treći su si dali priliku održati svoj odnos. Na posljednjem okupljanju s ekspertima posebno će sve iznenaditi Gordana

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Sad ugasite te kamere i pustite mene i Milana da živimo dalje...

Prva sezona showa 'Brak na prvu' došla je do svoje velike završnice. Ovaj je show 'prikovao' mnoge za male ekrane za vrijeme izolacije dok traje pandemija korona virusa, a gledatelji su imali prilike upoznati šest parova.

U finalnoj epizodi sociološkog eksperimenta parovi će ispričati kako napreduju njihovi odnosi nakon povratka u stvarni život. Prošlo je pet tjedana od konačnih odluka, kad su se jedni parovi odlučili za nastavak avanture i iza kamera, a drugi za rastanak.

POGLEDAJTE VIDEO: Goga i Dejan napustili šou

Pokretanje videa...

Gordana i Dejan napustili Brak na prvu 00:53

Nadia i Luka te Gordana i Milan odlučili su ostati zajedno te graditi svoj odnos pa će ispričati u kojem smjeru to ide i jesu li zaista nastavili svoju vezu nakon što su se kamere ugasile.

Par koji je svoju vezu prvi prekinuo su Gordana Marelli i Dejan. Njih dvoje u početku su davali najviše nade kako će njihov brak uspjeti, a sami su priznali kako su se na prvu odlično slagali. Kasnije su se u njihovom braku počele pojavljivati trzavice, a Gordana je izgubila interes. 

Najprije je govorila kako joj smeta Dejanovo ponašanje, da joj treba prostora i vremena. No, kada je Dejan 'okrenuo ploču' i prilagodio se Gordani, ona ponovno nije bila zadovoljna. Naposljetku je odlučila prekinuti eksperiment i otići kući, što je Dejan prihvatio i poštovao njezinu odluku.

Eksperti Boris Blažinić, Ingrid Divković i Ita Štefanek analizirat će cijeli eksperiment, odnose kandidata i sve ono što se događalo tijekom posljednjih nekoliko tjedana, a Gordana će ih šokirati svojim priznanjem. Priznat će kako je ona trenutno u vezi, ali ne s Dejanom. 

- Meni je to teško reći... Sad smo u ljubavnoj vezi - izjavit će Gordana pred svojim bivšim suprugom, a ta će informacija iznenaditi i ostale parove u showu. 

Od eksperimenta su odustali i Lidija i AlenValentina i Marinko te Nikolina i Adam. No, gledateljima će ispričati je li se nešto u međuvremenu promijenilo.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Nikolina i Adam su se rastali, a Gordana i Mile će ipak pokušati

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02


 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 131
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski
Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti  'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici
EUROSONG KARAOKE I KVIZOVI

Stela Rade: Nisam dobila priliku otići na Eurosong, ali ću izvesti 'Rim Tim Tagi Dim' na harmonici

Da Baby Lasagna ima ogromnu podršku, pokazuje i to što će se u pojedinim gradovima organizirati gledanje Eurosonga, uz nastupe domaćih zvijezda. Stela će fanove zabavljati u Rijeci