To je to što me zanima!

Gogol Bordello stiže na Jarun u sklopu 15. izdanja INmusica

Nastupit će uz već poznate izvođače na festivalu: The Killers, Beck, Deftones, The Lumineers, Nick Mason's Saucerful of Secrets, Belle and Sebastian i Rival Sons
Vidi originalni članak

Bend Gogol Bordello, čiju glazbu odlikuje mješavina gipsy i punk zvuka, novo je pojačanje 15. izdanja INmusic festivala koji će zabavljati publiku na Jarunu od 22. do 24. lipnja, najavili su organizatori.

Predvođeni karizmatičnim Eugeneom Hützom, grupa Gogol Bordello okuplja šaroliku skupinu glazbenika i performera iz svih dijelova svijeta koji će ove godine ponovno nastupiti na ovogodišnjem INmusicu. Romski i istočnoeuropski utjecaji u pjesmama i nastupima Gogol Bordella spajaju se s energičnim punk i dub elementima uz pratnju violine, harmonike pa čak i saksofona.

- Gogol Bordello ima sedam studijskih albuma iza sebe, jedan EP, niz gostovanja s drugim glazbenicima i u dokumentarnim i igranim filmovima, a u dva desetljeća rada utvrdila je status jedne od najatraktivnijih i najneobičnijih pojava na svjetskoj glazbenoj sceni - poručili su organizatori.

NAKON PAUZE Gogol Bordello vraćaju se na američku i europsku turneju

- Taj bend sa svojom dozom punk-rock multikulturalizma omiljeni je gost na pozornicama diljem svijeta - dodali su.

Gogol Bordello svojim nastupom pridružuje glazbenom programu jubilarnog izdanja INmusic festivala uz već poznate izvođače - The Killers, Beck, Deftones, The Lumineers, Nick Mason's Saucerful of Secrets, Belle and Sebastian i Rival Sons.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare