To je to što me zanima!

Gola Čonda 'napala' teroriste: Poljubite moju sočnu guzu...

Mnogi poznati nakon terorističkog napada u Barceloni na društvenim mrežama ostavljaju poruke podrške stradalima, a Brankica je teroriste 'napala' svojim najjačim adutima
Vidi originalni članak

Bivša sudionica Big Brothera, a danas manekenka i hostesa u posljednje vrijeme pažnju javnosti privlači golišavim fotkama koje objavljuje na društvenim mrežama. 

Od golotinje nije odustala ni u svojoj posljednjoj objavi kojom je osudila teroristički napad u Barceloni. Brankica Čonda (37) se naime fotografirala sasvim gola na, čini se, pješčanoj plaži te je uz fotku napisala:

- Teroristi, poljubite moju sočnu guzu. Vodite ljubav, a ne rat. Zar vam nije dosadilo ubijati nevine mlade ljude!

Bivša reality zvijezda je na crno-bijeloj fotki rukom sakrila gole grudi, a zauzela je takvu pozu da joj se vidi dobar dio stražnjice.

Čonda danas živi u Dubaiju i mnogi se slažu da više uopće ne sliči na djevojku koju smo upoznali 2005., tijekom njezinog 20 dana dugog boravka u Big Brotheru. Kaže da liniju održava jogom, a u Dubaiju si je povećala i grudi.

Osim u BB-u, sudjelovala je i u reality showu Paris Hilton, 'My New BFF', u kojem je bogata nasljednica tražila najbolju prijateljicu u Dubaiju. Iz tog natjecanja je ispala jer je Parisina majka primijetila da je Čonda ipak malo preambiciozna.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • IndodaM 25.08.2017.

    Uff, hbt, toliko je sočna, a ima gorak okus.;)

  • 21.08.2017.

    Koju facu ima bem ti vraga, da stavim njenu profilnu sliku na prozor, ne bi mi trebala mrežica protiv komaraca.:););)

  • iphone5s 18.08.2017.

    Tako jeee!! Reci ti njima sta mislis!! Nikad im vise nece past na pamet da nekog ubiju... nikad! ...nakon sto si im zaprijetila guzom! Trebala si se tog prije sjetit

Komentiraj...
Vidi sve komentare