Show

Komentari 68

Gola Čonda 'napala' teroriste: Poljubite moju sočnu guzu...

Gola Čonda 'napala' teroriste: Poljubite moju sočnu guzu...

Mnogi poznati nakon terorističkog napada u Barceloni na društvenim mrežama ostavljaju poruke podrške stradalima, a Brankica je teroriste 'napala' svojim najjačim adutima

Bivša sudionica Big Brothera, a danas manekenka i hostesa u posljednje vrijeme pažnju javnosti privlači golišavim fotkama koje objavljuje na društvenim mrežama. 

Od golotinje nije odustala ni u svojoj posljednjoj objavi kojom je osudila teroristički napad u Barceloni. Brankica Čonda (37) se naime fotografirala sasvim gola na, čini se, pješčanoj plaži te je uz fotku napisala:

- Teroristi, poljubite moju sočnu guzu. Vodite ljubav, a ne rat. Zar vam nije dosadilo ubijati nevine mlade ljude!

Bivša reality zvijezda je na crno-bijeloj fotki rukom sakrila gole grudi, a zauzela je takvu pozu da joj se vidi dobar dio stražnjice.

Čonda danas živi u Dubaiju i mnogi se slažu da više uopće ne sliči na djevojku koju smo upoznali 2005., tijekom njezinog 20 dana dugog boravka u Big Brotheru. Kaže da liniju održava jogom, a u Dubaiju si je povećala i grudi.

RTL

Osim u BB-u, sudjelovala je i u reality showu Paris Hilton, 'My New BFF', u kojem je bogata nasljednica tražila najbolju prijateljicu u Dubaiju. Iz tog natjecanja je ispala jer je Parisina majka primijetila da je Čonda ipak malo preambiciozna.

Najčitaniji članci