To je to što me zanima!

Gola i mokra J.Lo pokrila je strateške dijelove samo lišćem

Pjevačica je najavljivala svoj novi spot vrućim fotkama na kojima ima haljinu s 'opasnim' prorezima ispod koje se vidi da nema gaćica. Jennifer nije razočarala ni ostalim kadrovima iz spota
Vidi originalni članak

Jennifer Lopez (47) objavila je spot za novi singl 'Ni Tu Ni Yo' koji će se naći na njenom albumu kojeg je cijelog snimila na španjolskom jeziku. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U spotu, J.Lo je pokazala svoju istesanu liniju. U jednoj sceni pojavljuje se potpuno gola, a grudi i međunožje pokrila je velikim palminim lišćem. 

U spotu su se pojavili i kadrovima kojima je najavljivala vrući spot. Pjevačica je pozirala fotografu raširenih nogu, sjedeći na stolici u haljini s 'opasnim' prorezom, ispod koje nije odjenula gaćice. 

Jennifer u pjesmi pjeva o trenutku kada se zaljubila. 'Nikada nisam mogla ni sanjati da ću se ovako jako zaljubiti', pjeva Lopez.

Glumica i pjevačica u vezi s bivšim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (41) koji je na glasu kao 'ženskaroš'. 

POGLEDAJTE VIDEO: I naše zvijezde isklesale su figuru baš kao i Jenifer Lopez

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Magija_1 15.07.2017.

    Ona mi je inače bomba!!!! Mnogo ću ga ne izgleda tak dobro u 20-ima,a kamoli u 40-ima!!!!Al ruku na srce, dal joj to zbilja treba???? Golotinja u tim godinama???? Pa ona bar ima dosta love!! Toliko nagrada, albuma, turneja- svega!!!! Zakaj joj treba takva prezentacija???? Jer nije sretna u ljubavi???? Pa ako na taj način hoće privući pravu ljubav, mislim da se vara....

  • Bezimena 22 14.07.2017.

    Žena je bombaaaa....

  • svedanka 12.07.2017.

    Di je ova katolicka blogerica sad, da se malo prenerazi :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare