To je to što me zanima!

Gola na plaži: Casselova žena poželjela je sretnu Novu 2019.

Na videu kojega je Vincent podijelio s pratiteljima na društvenim mrežama Tina je bila obučena u žuti kupaći kostim, ali manekenka je svojim obožavateljima odlučila pokazati nešto drugačiju fotografiju
Vidi originalni članak

Francuski glumac i redatelj Vincent Cassel (51) Novu godinu dočekao je s trideset godina mlađom suprugom, manekenkom Tinom Kunakey (21) na jednoj brazilskoj plaži. Sudbonosno 'da' rekli su jedno drugome u kolovozu prošle godine, a već sada očekuju dijete. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Manekenka više ne može sakriti trudnički trbuščić, a povodom dočeka odlučila se 'skinuti'. Na videu kojega je Vincent podijelio s pratiteljima na društvenim mrežama Tina je bila obučena u žuti kupaći kostim, ali manekenka je svojim obožavateljima odlučila pokazati nešto drugačiju fotografiju. 

Kako bi zaželjela sretnu Novu godinu pratiteljima, Kunakey se skinula, pokazala trudnički trbuščić, a grudi prekrila šeširom. 

Kada se par vjenčao, njezini pratitelji nisu mogli ni naslutiti da će se udati za 30 godina starijeg muškarca. Ceremonija je bila u gradskoj vijećnici u Bidartu, jugozapadnoj Francuskoj, a Tina je imala bijelu vjenčanicu kojom je naglasila dekolte, kosa joj je bila prirodno kovrčava i imala je minimalno šminke. 

Par živu u Brazilu, a upoznali su se na Ibizi kada Tina još nije znala da je Cassel poznati glumac. 

- Odrasla sam na selu. Nismo imali televiziju i nismo išli u kino. Kad sam bila dijete, moji interesi su bili ograničeni na školu i nogomet - ispričala je tada Tina. 

Vincent iza sebe već ima brak s glumicom Monicom Bellucci (54) koji je trajao 14 godina, a zajedno imaju kćeri Devu (14) i Leonie (8). 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 02.01.2019.

    On bolje izgleda sad nego kad je bio mladji :)

  • SilikoniralaSiSe 02.01.2019.

    Uvijek sam se pitao kako je ovaj ružni Francuz pokupio Monicu Belucci.Mislim znam je francuska glumačka zvijezda,ali opet Monica brate...

  • Veseli odojak 02.01.2019.

    E budale....on Moniku ostavi....Đe si Monikaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare