To je to što me zanima!

Gola s razlogom: Alicia Keys se skida u dobrotvorne svrhe

Keys se skinula, grudi pokrila rukama i na trbuhu nacrtala simbol mira. To je učinila kako bi skrenula pažnju na pokret 'We Are Here' i potaknula ljude da doniraju novac
Vidi originalni članak

Neke se žene skidaju kako bi se pohvalile svojim tijelom, a Alicia Keys (33) definitivno nije jedna od tih žena. Trudna glazbenica pozirala je gola za dobrotvorne svrhe. 

Keys se skinula, grudi pokrila rukama i na trbuhu nacrtala simbol mira. To je učinila kako bi skrenula pažnju na pokret 'We Are Here' kojem je cilj ljude potaknuti na akciju kako bi se dogodila pozitivna promjena koja je svima potrebna. Za svaku je promjenu potreban novac pa Alicia tako motivira ljude da doniraju novac.

- Svi razmišljano o istim stvarima, uviđamo iste probleme, no ipak preveliki dio nas ne poduzima ništa kako bi se situacija promijenila. Vrijeme je da se pokrenemo i počnemo djelovati umjesto da smo samo ljuti što se ništa ne događa i čekamo da netko drugi nešto poduzme - kaže pjevačica. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • AntonTrdić 23.09.2014.

    svi se skidaju za slavu i prosjačenje, nema više uopće tu poruke važno je vidjeti te golu

  • Marly 22.09.2014.

    Gola, vidi se samo trudnički trbuh, a što je to kad se naše sponzoruše skinu pa se vidi svašta

  • Rafo 22.09.2014.

    Ne znam što ovdje znači GOLA i SKINULA SE? Po čemu je gola? Pa ništa se ne vidi!? Isto tako može biti i u bikiniju i onda staviti naslov: Gola ispod bikinija! Ili su joj mogli slikati i samo glavu i napisati da je ispod gola.

Komentiraj...
Vidi sve komentare