To je to što me zanima!

Gole silikonske grudi Nataše Bekvalac u spotu na Youtubeu

Spot s golim grudima folk pjevačice koji je netko u šali napravio uklonjen je s YouTubea. Fotka je snimljena u klinici u kojoj je ugradila silikone, piše srpski Alo!
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica osvanula je bez grudnjaka na YouTubeu, piše Alo!. Fotografija gole Nataše Bekvalac pojavila se u videu u kojem se može čuti pjesma Saše Kovačevića 'Lapsus'. Video je naslovljen kao 'Djevojke o kojima pjeva u pjesmi'. No spot koji je netko u šali nedavno napravio uskoro je uklonjen s YouTubea.

Znatiželjnici sada jedino imaju priliku vidjeti fotografiju golih grudi djevojke pobjednika prvog regionalnog Survivora, Vladimira Vuksanovića, koja je navodno snimljena u klinici u kojoj je ugrađivala silikone.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • EylaAlyse 25.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • VIC3148 04.12.2012.

    pa zar se to nakazno moze nazvati grudima?jadan taj s njom; nit mu je za gledat te napuhane balone a da ih stisne, eto problema.ljudska glupost i tastina.izgleda mi kao u onoj prici o tastoj majmunici s ogledalom.

  • dvorska luda 03.12.2012.

    who cares ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare