To je to što me zanima!

Goli Goran Bogdan na Netflixu, film su snimali na Šolti i Braču

Trailer za novi film objavljen je u veljači, a od 8. ožujka može ga se pogledati na Netflixu, poznatoj internetskoj platformi za gledanje filmova i serija
Vidi originalni članak

Na Netflixu je izašla nova romantična komedija 'Faraway', a glavnu ulogu u filma igra hrvatski glumac Goran Bogdan (42) uz Naomi Krauss (56).

POGLEDAJTE VIDEO:

U ovoj romantičnoj komediji priča se o liku Zeynep, koja iz Njemačke dolazi u Hrvatsku jer je razočarana svojim životom. Majka joj je ostavila kuću na jednom hrvatskom otoku, a nije ni slutila što će joj se dogoditi kada tamo i dođe. U kući ju je dočekalo ogromno iznenađenje - zgodni muškarac, Josip Cega. 

PROMO Skida se do kraja! Goran Bogdan u Netflixovoj romantičnoj komediji 'Faraway'

Film je sniman u Hrvatskoj, na Šolti i Braču te je prepun prizora hrvatskog krajolika. A pronašao se i pokoji prizor golog Gorana Bogdana.

Film traje 1 sat i 49 minuta, a u prvim minutama filma vidimo kako Zeynepin putuje autobusom u Hrvatsku. Već u početnim scenama možemo vidjeti prizore hrvatskih otoka. Zeynep ulazi u mračnu kuću koju je naslijedila od majke, ali ne zna da se u kući nalazi još jedna osoba. Nije saznala sve dok se nije probudila u krevetu pored njega. Njihov prvi susret bio je neugodan, ponajviše zbog toga što je Bogdan pokazao svoje golo tijelo. 

U filmu se priča hrvatskim, njemačkim i engleskim jezikom. 

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S BOŽOM VREĆOM: 'OTVORENO RAZGOVARAM S OBOŽAVATELJIMA'

Idi na 24sata

Komentari 14

  • hrt 1,2,3,4 09.03.2023.

    Hrvatsku osim sa političarima imaš još jednu tešku artiljeriju HRT

  • mrTrobec 09.03.2023.

    Bolje Goran Karan nego Goran Bogdan

  • vallery999 09.03.2023.

    Žali Bože mog vremena jučer, film katastrofa. Da ne pričam o glasovima na hrvatskom. Čista 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare