To je to što me zanima!

Golica maštu i zimi: Mijo izašao na trening po snijegu bez majice

Drugi 'Gospodin Savršeni' se inače bavi gimnastikom, nogometom i bodybuildingom. Treniranjem je postigao zavidne mišiće, a nerijetko se na društvenim mrežama voli pohvaliti isklesanim tijelom
Vidi originalni članak

Prije skoro dvije godine bio je  'Gospodin Savršeni' te se za njega 'borilo' 19 djevojaka, a sada golica maštu objavama na društvenim mrežama. Mijo Matić (28) redovito objavljuje fotografije s treninga, koje ne preskače niti u zimskim danima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovoga je puta privukao pozornost fotografijama s treninga u parku. Na Instagram Storyju pokazao je kako vježba, a unatoč hladnoći, skinuo je majicu.

Mijo je u 'Gospodinu Savršenom' izabrao Slovenku Nušu Rojs (29), ali su ubrzo nakon showa prekinuli. Još uvijek nije pronašao onu pravu. 

'SAVRŠENI' PRIJE 'SAVRŠENSTVA' Mijo pokazao kako je izgledao kao tinejdžer: Što je s frizurom?

A nedavno je na društvenim mrežama pokazao kako je izgledao prije no što je postao 'Gospodin Savršeni'. Objavio je fotografiju iz srednjoškolskih dana te se čudio kakvu je imao frizuru.

Mijo se inače bavi gimnastikom, nogometom i bodybuildingom. Treniranjem je postigao zavidne mišiće, a nerijetko se na društvenim mrežama voli pohvaliti isklesanim tijelom.

- Volim trening, to je dio mene i mog života - rekao je Mijo jednom prilikom za RTL TV. U sportu je od malih nogu, a trenirao je karate, gimnastiku i nogomet, koji je bio njegova najveća ljubav sve do ozljede. Nakon toga počeo je intenzivnije vježbati u teretani, odlučio se posvetiti bodybuildingu te osvojio titulu prvaka Hrvatske.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • nomistakes 01.02.2021.

    ajme ajme hahahahaha

  • q12122r 01.02.2021.

    treba ga poslat kopat i u rudnik pa da vidi sto je trening

  • StjepanValjak 01.02.2021.

    Putinov sljedbenik

Komentiraj...
Vidi sve komentare