Show

Komentari 20

Golica maštu i zimi: Mijo izašao na trening po snijegu bez majice

Golica maštu i zimi: Mijo izašao na trening po snijegu bez majice

Drugi 'Gospodin Savršeni' se inače bavi gimnastikom, nogometom i bodybuildingom. Treniranjem je postigao zavidne mišiće, a nerijetko se na društvenim mrežama voli pohvaliti isklesanim tijelom

Prije skoro dvije godine bio je  'Gospodin Savršeni' te se za njega 'borilo' 19 djevojaka, a sada golica maštu objavama na društvenim mrežama. Mijo Matić (28) redovito objavljuje fotografije s treninga, koje ne preskače niti u zimskim danima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovoga je puta privukao pozornost fotografijama s treninga u parku. Na Instagram Storyju pokazao je kako vježba, a unatoč hladnoći, skinuo je majicu.

Mijo je u 'Gospodinu Savršenom' izabrao Slovenku Nušu Rojs (29), ali su ubrzo nakon showa prekinuli. Još uvijek nije pronašao onu pravu. 

A nedavno je na društvenim mrežama pokazao kako je izgledao prije no što je postao 'Gospodin Savršeni'. Objavio je fotografiju iz srednjoškolskih dana te se čudio kakvu je imao frizuru.

Mijo se inače bavi gimnastikom, nogometom i bodybuildingom. Treniranjem je postigao zavidne mišiće, a nerijetko se na društvenim mrežama voli pohvaliti isklesanim tijelom.

- Volim trening, to je dio mene i mog života - rekao je Mijo jednom prilikom za RTL TV. U sportu je od malih nogu, a trenirao je karate, gimnastiku i nogomet, koji je bio njegova najveća ljubav sve do ozljede. Nakon toga počeo je intenzivnije vježbati u teretani, odlučio se posvetiti bodybuildingu te osvojio titulu prvaka Hrvatske.

 

 

Najčitaniji članci