To je to što me zanima!

Golišava Britney šokira plesom: 'Ma drogira se, neugodno mi je'

Spears nije skidala pogled s kamere, a pratitelji su pojasnili kako im je prečudna iako im je isprva bilo drago kad su vidjeli da je nešto objavila na Instagramu
Vidi originalni članak

Pjevačica Britney Spears (38) objavila je na svom Instagram profilu video koji je iznenadio njezine pratitelje. U videu je plesala u minijaturnom topu, gaćicama i štiklama. Izvijala se i radila neke neobične pokrete, kako su fanovi primijetili. 

POGLEDAJTE VIDEO: Britney pala dok je plesala 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok je plesala, nije skidala pogled s objektiva kamere. Svima onima koji je prate poručila je da nije mogla pronaći gumicu za kosu, ali je uspjela otplesati i bez nje. 

- Nikad ne plešem s kosom u punđi. Nisam imala gumicu pa sam izvela magiju bez nje. Gledajte, držala se -napisala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ps ... I usually never dance with my hair in a bun like this ... I didn’t have a rubber band so I did the magic kind without one ✨🤷🏼‍♀️ !!! Look ... it stayed 🙊🙊🙊 !!!!!

Objavu dijeli Britney Spears (@britneyspears)

Plesala je na Madonninu pjesmu 'Justify My Love'. S Madonnom je veže dugogodišnje prijateljstvo, koje je svoj javni vrhunac doživjelo na dodjeli nagrada VMA kad su se poljubile na pozornici. 

I dok su neki obožavatelji komentirali kako im je drago vidjeti Britney dobro raspoloženu, bilo je i onih koji su posumnjali da je pod utjecajem opijata. 

USPON I PAD PJEVAČICE Britney je zaradila milijune, a sad tatu mora 'žicati' džeparac

- Pa ona je drogirana. Pozovite policiju - komentirala je jedna pratiteljica, a druga se složila pa nadodala:

- Britney, neugodno nam je zbog tebe. Ovo nam nije trebalo, ali ni tebi. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • nomistakes 24.10.2020.

    jos jedna buduca zrtva ups and downs pillseva, strasno....

  • Cirenac 23.10.2020.

    Ne bih je rado sanjao.

  • 22.10.2020.

    "pa sam izvela magiju bez nje." AHAAHHHAHAHAHAHAHAAHA koju magiju? kakav je to ples na snimci? to nije ples nego pokreti koji prolaze dok si na pozornici skupa sa još deset plesača, scenografijom i još milijun distrakcija za publiku. ples je nešto što izvedeš bez svih tih dodataka a izgleda super. a pazi outfit... komentari njenih pratitelja: ne, niste u pravu, nije to droga, to su posljedice godina teške ovisnosti o drogama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare