To je to što me zanima!

Golišava dadilja iz 'Tiger Kinga' ljubila glumicu pred kapelicom

Masha se pojavila u dokumentarcu 'Tiger King'. Mnogima se u pamćenje urezala scena u kojoj je vlasnik zoološkog vrta Jeff našao trudnoj supruzi Lauren dadilju koja je ujedno model
Vidi originalni članak

Masha Diduk (27), koja se proslavila kao seksi dadilja u kontroverznom Netflixovom dokumentarcu 'Tiger King' i model i glumica CJ Franco (29) pozirale su ispred bijele svadbene kapelice u Las Vegasu. Poznato je to odredište za bizarna vjenčanja, no ovaj put je riječ o snimanju u donjem rublju za Halloween kampanju. 

POGLEDAJTE VIDEO: Heidi Klum je kraljica Halloweena

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Djevojke su se ljubile i dodirivale što je izazvalo nelagodu i kritike od strane prolaznika, ali velika ih je većina navikla na slične prizore u gradu kocke i zabave. 

Masha se pojavila u dokumentarcu 'Tiger King'. Mnogima se u pamćenje urezala scena u kojoj je vlasnik zoološkog vrta Jeff našao trudnoj supruzi Lauren dadilju koja je ujedno model.

CAROLE BASKIN Zvijezda 'Tiger Kinga' priznala da je biseksualka: 'Nisam nikad bila sa ženom, ali mogla bih...'

- Ako ćemo nekoga zaposliti, zašto ne bi bila ugodna i za gledati? Ipak će ona živjeti s nama - rekao je vlasnik zoološkog vrta u dokumentarcu dok se hvalio fotkama seksi dadilje. Masha se brinula o njihovoj kćeri Sari.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Mara 1234 31.10.2020.

    Lezbos

  • ak47 31.10.2020.

    Na setu gdje se nalazi hrpa kamera i snimatelja nitko nije uspio slikati te "zgrožene prolaznike"? Zašto bi se netko uopće zgrozio kada su takve starlete po njihovim ulicama svakodnevica već desetljećima, dobro, istini za volju, ove na ulici se ne zovu starlete nego... piiiiiiip... ali u biti razlika i nema.

  • Provajder 31.10.2020.

    Razrvat. Malo vam je korona, malo

Komentiraj...
Vidi sve komentare