To je to što me zanima!

Golišave na snijegu: Nakon Kim skinule se i Stupar i Dragović

Mlađe sestre obiteljskog klana Kardashian nisu prve pokrenule taj trend. Njihova starija i iskusnija sestra Kim prošle se godine među prvima skinula i to u krzneni kupaći kostim i fotografirala ispred hrpe snijega
Vidi originalni članak

I dok su vani debeli minusi, oni se ne planiraju debelo obući, već samo gledaju kako bi se skinuli. Otkada je Kendall Jenner (23) skupila hrabrosti i u minijaturnom kupaćem kostimu uskočila u snijeg, pokrenula je pravu lavinu 'snježnih golaća'. 

- Je*eno je hladno - napisala je, a zatim ju je za par dana kopirala sestra Kourtney (39). Ona je ipak obukla jaknu na sebe kako ne bi prehladila pluća, ali je i pokazala utegnutu stražnjicu. Fanovi su ju zbog toga zezali da 'zašto ne bi napravila snježnog anđela s tako dobrom pozadinom'.

No, mlađe sestre obiteljskog klana Kardashian nisu prve pokrenule taj trend. Njihova starija i iskusnija sestra Kim (38) prošle se godine među prvima skinula i to u krzneni kupaći kostim i fotografirala ispred hrpe snijega. Uz to je obula krznene čizme.

- Izgledaš kao seksi mamutica, sviđaš mi se tako malo dlakavija - napisao je jedan obožavatelj. Izgleda kako je cijeli svijet nakon toga poludio za spojem kupaćih kostima i snježnih radosti, a ni Hrvatice nisu odoljele tom izazovu.

- Hrvatski Aspen - napisala je televizijska voditeljica Antonija Stupar Jurkin. Ona je prihvatila izazov sestri Kardashian i ušla u krug natjecateljica 'snježnih golaća'. Bok uz bok televizijskoj voditeljici našla se i naša bivša manekenka i bivša supruga Gorana Ivaniševića (47).

- Zimska zemlja čudesa - napisala je Tatjana Dragović (40) koja je u snježnoj oluji koja hara Austrijom, našla vremena da se fotografira u tigrastom kupaćem kostimu. Fanovi su joj pohvalili liniju, ali i izrazili zabrinutost za njeno zdravlje jer 'nije obukla rukavice pa će se prehladiti'.

'ZIMSKA ZEMLJA ČUDESA' Dragović je ponosna na obline pa je u badiću izašla na snijeg

No, ne bi bilo fer kada bi se samo žene skidale u donjem rublju u zimskom periodu, zato se i bivši natjecatelj 'Big Brothera' odvažio i pokazao djevojkama kako se to radi. 

- Ja na Havajima i boli me ku**c - napisao je Daniel Tomić, znan još kao Zebo. On se na -8 Celzijevih stupnjeva ispružio i legao na snijeg te tako obranio titulu muškaraca u novoj kategoriji snježnog sporta koji hara Instagramom. 

RIJEŠITE ANKETU:

JEDNA OD NAJVEĆIH LJEPOTICA U HOLLYWOODU: 'Izgled mi je oduvijek bio prepreka, zbog visine su me odbijali' 

Idi na 24sata

Komentari 56

  • kirby30 13.01.2019.

    Kopiraju Kim? Pa onda treba netko reći toj Kardašijanki da se baci s nebodera.Riješili bi se ovakvih vijesti.

  • bluesbob 11.01.2019.

    Svaka budala ima svoje veselje...

  • plik 11.01.2019.

    Stuparica se dost dugo i držala...

Komentiraj...
Vidi sve komentare