To je to što me zanima!

Golišavi se 'razbacali' na sceni: 'Vi ste najseksi par u showu...'

Reći ću samo jednu rečenicu: Jako mi se sviđaju tvoje noge, u umjetničkom smislu, komentirao je Bilman, a Janko je rekao kako tako nešto još nije nikada vidio
Vidi originalni članak

U najnovijoj epizoda showa 'Supertalent', žiri je bez teksta ostavio i mađarsko-talijanski ljubavni par Duo Giurintano koji su izveli akrobatsko rolanje. Kathy i Marcello golišavi su se 'razbacali' na pozornici, a članovi žirija bili su oduševljeni, ali i šokirani opasnom izvedbom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S MAJOM ŠUPUT:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vi ste jedan potpuno lud par! Mislim da ste najseksi par u Supertalentu ikad! - poručila im je pjevačica Maja Šuput Tatarinov (40).

- I dalje ne mogu razumjeti kako se možete vrtjeti u tako malom prostoru - impresioniran je bio Davor Bilman (43), dok se Martina Tomčić (44) bojala da će Kathy izletjeli sa stola na kojem su plesali. Prije nego li su zajedno stupili na pozornicu, Kathy se predstavila talentom žongliranja s nogama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Reći ću samo jednu rečenicu: Jako mi se sviđaju tvoje noge, u umjetničkom smislu - komentirao je Davor Bilman (43), a Janko je rekao kako tako nešto još nije nikada vidio.

- Kao da si s drugog planeta, mnogo si lijepa, jako sam ljubomorna - pohvalila ju je Maja, a Martina joj je rekla: 'Čudesna si, vještine su ti odlične'.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 21.10.2019.

    Ovo večeras je bio daleko najbolji nastup od svih dosadašnjih...Žena je savršenstvo a on sa 52 godine na rolama vrti ženu koja svu težinu koncentrira na njegov vrat...Fantastično...Ovo je bilo za zlatni gumb koji je Bilman potrošio na babe...

  • kužibaba 21.10.2019.

    E to je talent

  • 21.10.2019.

    Ovo je definitivno za zlatni gumb.

Komentiraj...
Vidi sve komentare