To je to što me zanima!

Golišavu Hurley fotka sin (16), fanovi misle da je to 'uvrnuto'

Glumica je sina dobila u vezi s američkim biznismenom Steveom Bingom. On ga nije priznao odmah nakon rođenja 2002. i tvrdio je kako su imali kratku avanturu
Vidi originalni članak

Engleska glumica Elizabeth Hurley (52) često objavljuje seksi fotografije na društvenim mrežama i dobiva pohvale fanova koji joj laskaju da nije nimalo ostarila. Hurley je sada otkrila da većinu slika ovjekovječi njezin sin Damian (16), piše britanski tabloid The Sun. 

GODINE SU SAMO BROJ Ista već 20 godina: Dokaz da Elizabeth Hurley uopće ne stari

- On ih dosta napravi, ali imam i prijatelje koje mučim da me fotografiraju - ispričala je Engleskinja koja je sina dobila u vezi s američkim biznismenom Steveom Bingom (52). No on ga nije priznao odmah nakon rođenja 2002. i tvrdio je kako su imali kratku avanturu. Hurley je potvrdila njegovo očinstvo DNK testom. Glumičino otkriće da ju sin fotografira u seksi, golišavim izdanjima je zabrinulo njezine fanove. 

KAKAV 'KOMAD' Pokazala previše: Hurley bez grudnjaka pozirala u prozirnom

KAKAV 'KOMAD'! Kada seksi Liz Hurley zatrese bokovima fanovi padaju u trans

- Šokiralo bi me da me mama pita da joj napravim seksi slike u bikiniju - komentirao je 15-godišnji George Conroy. Pitao je da li Elizabeth i Damien raspravljaju nakon fotografiranja je li nešto dovoljno seksi i kako to uopće procjenjuju zajedno. Dodao je kako mu je neugodno samo razmišljajući o takvom razgovoru sa svojom majkom. 

- Stvarno imate uvrnut odnos - istaknuli su drugi obožavatelji. Glumičini profili na društvenim mrežama su preplavljeni fotografijama i videima koji pokazuju njezin utegnuti stas dok uživa na plaži. Njezin sin se isto bavi glumom te je igrao u australskoj sapunici 'Susjedi' i američkoj drami 'Kraljevska obitelj' u kojoj Hurley tumači glavnu ulogu. Engleskinja često ističe da jako brine o svom tijelu.

NIJE ČEDNA Seksi Liz skakutanjem po plaži proslavila 100 tisuća pratitelja

- U poslu sam stvarno veoma dugo i moje tijelo je nešto o čemu moram misliti cijelo vrijeme - rekla je glumica. Hurley se ranih 1990-ih proslavila kao model nakon što je snimila kampanju za kozmetički brend Estee Lauder. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • ronaldo90 15.02.2018.

    Liz Hurley i Monica Bellucci uh...klasici :)

  • cutie 15.02.2018.

    Po tome ispada da smo mi bolesni jer odmah pomislimo na sex, oni se samo nevino zabavljaju... mi perverzni, oni normalni :D

  • 15.02.2018.

    ne znam ovo mi je malo čudno slika vlastitu majku ,, mnogi ce reći svašta vec je dobila kritike

Komentiraj...
Vidi sve komentare