To je to što me zanima!

Golo tijelo mlade influencerice pronašli kraj ceste: Majka i prijatelji sumnjaju na supruga

Alexis Sharkey nestala je 27. studenog, a njezino tijelo pronađeno je 24 sata kasnije uz cestu, samo nekoliko kilometara od njezinog doma u Houstonu u Teksasu
Vidi originalni članak

Prema službenom policijskom izvješću, influencerica Alexis Robinault Sharkey (26) je zadavljena, a njezina smrt vodi se kao ubojstvo.

Nestala je 27. studenog, a njezina majka prvo je policiji rekla da je iz stana otišla pješice nakon svađe sa svojim suprugom Tomom Sharkeyjem. Sljedeće jutro, oko 8:30, njezino golo tijelo pronašli su komunalni radnici. Na tijelu nije bilo vidljivih rana, a ostavljena je u grmu uz cestu, samo nekoliko kilometara od svog stana.

Nakon smrti, njezini prijatelji rekli su da je planirala razvod od Toma te da ga se počela bojati. Tom je pak kasnije rekao da nije bilo nikakvih problema u njihovom braku.

Alexisina majka, Stacey Robinault, rekla je u prosincu da se morala 'boriti' s Tomom kako bi mogla vidjeti tijelo svoje pokojne kćeri, jer on dva tjedna od smrti supruge nije komunicirao s nikim iz obitelji.

Houstonska policija rekla je kako još nikoga nisu uhitili te da još nisu podigli nikakve optužnice jer je cijeli slučaj još pod istragom, piše NY Post.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Prki 20.01.2021.

    Taj influencerski posao izgleda vrlo opasno.

  • franjoclio 20.01.2021.

    Jadna, mora da je previše influecirala, dotakla nešto što nije smjela, eto opasno je i to, šteta cure!

  • bosanac 20.01.2021.

    Do jučer dijelili krevet, on je ubio i bacio kao da je smeće neko. I onda kažu kako smrtna kazna nije humana! Ma dajte ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare