To je to što me zanima!

Goran Bare i Majke rasplesali splitsku publiku: Niste zahtjevni već energični. Super mi je tu!

Prodano je oko četiri tisuće karata u gradu pod Marjanom koji posljednji period obiluje ponajviše ‘turbofolk događanjima’
Vidi originalni članak

Goran Bare i Majke nakon dugo vremena nastupali su u Splitu. U dvorani Gripe tražila se karta viška za veliki rock spektakl. U svojoj dugogodišnjoj karijeri bio je dobitnik Porina za rock album godine, a 2012. godine album 'Teške boje' bio je nominiran u čak 11 kategorija.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Teške boje', 'A ti još plačeš', 'Ja sam budućnost', 'Put ka sreći' samo su jedini od hitova koje je Bare izveo splitskoj publici. Kako i priliči svakoj rock zvijezdi, bilo je veliko iščekivanje te je Bare kasnio čak sat vremena s početkom koncerta.

Za to vrijeme dio publike već je bio u dvorani, dok su neki ostali ispred i čekali sami početak koncerta da bi ušli u dvoranu. Prodano je oko četiri tisuće karata u gradu pod Marjanom koji posljednji period obiluje ponajviše ‘turbofolk događanjima’.

- Napokon nešto ovog tipa u gradu. Mi koji ne slušamo cajke ili kako nas već nazivaju ‘alternativcima’ ovo je veliko osvježenje. Nadam se sličnim događanjima u gradu - kaže nam Luka (32) iz Kaštela. Podsjetimo, uoči koncerta u Splitu Bare je za Radio Dalmaciju rekao kako splitska publika nije zahtjevna već energična.

- Meni je super splitska publika, nemam nikakvu tremu. Nisu zahtjevni, već energični. Oni to osjete, ako osjete da vi njima dajete, onda i oni daju. Meni je super u Splitu - rekao je Bare. Osvrnuo se Bare i na trenutačnu rock scenu u Hrvatskoj.

- Vjerojatno ima super klinaca, koji to dobro rade, ali ne vidim volju kod diskografskih kuća. Promijenila su se pravila igre, klinci danas hoće odmah novce i slavu, ali moraju malo izučiti školu što bi se reklo - ispričao je tada Bare.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mudro_slovo 29.05.2023.

    Nije točno da Split "posljednji period obiluje ponajviše ‘turbofolk događanjima’". Novinarko, možda imate takav dojam, ali kriva je ta slika koju gurate, raspitajte se tko je pjevao ovaj mjesec i tko pjeva u narednim.

  • Mister-X 28.05.2023.

    Pa on je toliko ubijen metadonima i antidepresivima da fuflja dok govori a kamoli da pjeva. Ko i Mišo Kovać, zamišljam taj duet 😁

  • 28.05.2023.

    Jedan i jedini

Komentiraj...
Vidi sve komentare