To je to što me zanima!

Goran Bare i Majke svirat će na petom Blues Festivalu u SC-u

Festival traje pet dana, a na završnoj večeri, u subotu 31.5. u kinu Studentskog centra, nastupaju Goran Bare i Majke, Ripoff Raskolnikov & Szabolcs Nagy
Vidi originalni članak

Koncertom u zagrebačkom klubu Hard Place počeo je jubilarni, peti Zagreb International Blues Festival. Prvi dan festivala nazvan je "Blues for You - Tribute to Buha Day", a posvećen je osnivaču i bivšem glavnom tajniku Hrvatskih blues snaga te idejnom začetniku "ZIBF-a", nažalost prerano preminulom Draženu Buhinu - Buhi. Tom je se prigodom u Hard Placeu održana premijera filma o Buhi "Predanost bluesu", čiji scenarij, snimku, montažu i režiju potpisuje Boris Hrepić - Hrepa. 

Nakon filma su na koncertu nastupili "BE HA VE", "Retro guru", "Mladen Rakas Blues Band", Tomislav Goluban, Jimmy Matešić i Hrepa te između ostalog, izvoditi pjesme s hvaljenog albuma "Blues for you - Tribute to Dražen Buhin - Buha", koji je nominiran za diskografsku nagradu "Porin" u kategorijama najbolji album blues glazbe i najbolji album s raznim izvođačima.

Festival traje pet dana, a na završnoj večeri, u subotu 31.5. u kinu Studentskog centra, nastupaju Goran Bare i Majke, Ripoff Raskolnikov & Szabolcs Nagy te Sanjin Banić Bane. Važno je napomenuti da je ulaz na prva četiri dana festivala besplatan, a ulaznice za subotnji koncert se mogu nabaviti na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima, po cijeni od 80/100/120 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare