To je to što me zanima!

Goran Bare: I sudu je već smiješno za što me gnjave

Za razliku od prijašnjeg ročišta, pjevač ovog puta nije imao lisice na rukama. Čeka ga psihijstrijsko vještačenje. Već su mu za to prekršajno sudili
Vidi originalni članak

Dobro je prošlo. Sve će biti u redu, kazao je Goran Bare (45) po izlasku s istražnog ročišta zagrebačkog Županijskog suda. Osumnjičen je zbog posjedovanja 0,5 grama kokaina. Drogu je izvadio iz džepa i odmah ju je predao policajcima ispred ulaza u zgradu u Novom Zagrebu, gdje živi kao podstanar.
- Ljudi su se u sudnici smijali za kakvu sitnicu i glupost me gnjave. Podijelio sam par autograma. Sad bar nisam imao lisice kao prošli put - kaže Bare. Prije mjesec dana policija ga je privela zbog neodazivanja na sudske pozive. U postaji je s lisicama na rukama tajnicama potpisaivao autograme.
- Goran kao registrirani ovisnik sad mora na psihijstrijsko vještačenje da se utvrdi ubrojivost u trenutku uzimanja droge, a zatim će Državno odvjetništvo odlučiti hoće li podići optužnicu. Radi se o nevažnom djelu i minimalnoj količini droge, a Goranu su za to već sudili prekršajno. Dobio je 200 kuna kazne - kaže odvjetnica Jadranka Sloković, koja vjeruje da optužnica neće ni biti podignuta.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • collino 12.04.2010.

    \"Radi se o nevažnom djelu i minimalnoj količini droge\" Baš me zanima da li bi i ja tako prošao ? Ne drogiram se, ali valjda bi me više kaznili da se švercam u tramvaju. Super - djeca su shvatila poruku.

  • timo 12.04.2010.

    ajmo zlatni sut pa cemo jos koji mjesec slusat o tebi a onda ko da te nikada nije ni bilo

  • collino 12.04.2010.

    Btw umrla mu žena (a zašto ?) , pa koliko bi onda trebali imati udovica-narkomanki i udovaca-narkomana a valjda bi onda i djeca trebala od silne tuge za jednim ili oba roditelja jurnuti na prvu \"lajnu\" ili tableticu ili se ušpricati. Koja su to glupa opravdanja za nekoga tko je toliko psihički slab. A na kraju svega još udara po ženi koja mu daje podršku (iako je i ona malo klinički problem kad se u sve to upušta). A sigurno mu dijete ima prekrasan odgoj i budućnost... Nisam ni u kojem slučaju imalo povezan sa kriminalnom organizacijom zvanom HDZ, samo realno razmišljam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare