To je to što me zanima!

Goran Bare ne smije prići Željki pa se čuju telefonski

Zbog zabrane prilaska jedno drugom, Željka i Bare čuju se telefonski. Pjevač želi da ostanu u prijateljskim odnosima. Par više ne živi zajedno
Vidi originalni članak

Vidio sam Željku na psihijatrijskom vještačenju. Iako imamo zabranu prilaska čujemo se telefonski jer želim da ostanemo prijatelji. Volio bi da se Željku, a i mene, prestane zbog toga rastezati. Ona je dobra djevojka. U Željki ipak tinja nada da ćemo možda ponovo biti skupa, kazao je Goran Bare (45) za Večernji list. Pjevač nakon prekida s djevojkom, s kojom se potukao, živi sam. Sada mu je, kaže, potrebna samoća, kako bi sredio misli nakon svega što je bilo. Želi se u miru posvetiti glazbi.
- Prije 25 godina mislio sam da neću doživjeti 45. rođendan, a kamoli da ću slaviti 30 godina na sceni - kazao je Bare koji će 29. svibnja u zagrebačkom klubu Boogaloo imati slavljenički koncert.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • slama 12.05.2010.

    koja glupost.

  • andjeo_s_greskom_ 12.05.2010.

    Svaki put kad odeš, na nekoliko dana, kuća kao stranac nepoznat i hladan. ne volim telefon, jer osječam prazninu, nevolim preko žice jer nevidim ti lice... Sad ja Leđo znam kak nastaju te pjesme :-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare