To je to što me zanima!

Goran Grgić: Zaljubio sam se u ove satove već na prvi pogled

U TRENDU Novi satovi Brenatt, smatra Goran Grgić, bit će apsolutni ljetni hit jer se mogu kupiti u raznim bojama. On je odabrao crni jer mu ide uz odjevne kombinacije
Vidi originalni članak

Glumac se razveselio novom crnom satu sa zelenim detaljima. Goran Grgić (48) ističe da mu je decentan, a istodobno je muževan i elegantan.

- Dizajneri su obavili pravi posao, osmislili su moderne satove za mali novac i veliko zadovoljstvo. Zaljubio sam se u njih na prvi pogled - zadovoljan je Grgić. 

Prvak zagrebačkog HNK uvjeren je da će ovi satovi biti ljetni hit, to više što se mogu kupiti u raznim bojama. Goran je za sebe odabrao crni jer mu pristaje uz razne odjevne kombinacije. Dodaje kako mu je sat jednako lijep na ruci i na fotografiji.

Satovi Brenatt mogu se kupiti u ograničenim količinama uz naš tjednik Express po cijeni od 79,90 kuna.     

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Bad Blue Boy 28.04.2014.

    ma netriba ti govorit......

  • Viktorija0107 28.04.2014.

    Baš me zanima koliko ovim poznatima plačaju ,kad im hoće reklamirati tako jeftine satove?

  • ElesDee 28.04.2014.

    i ja sam se "zaljubio" u jedne traperice koje ima već godina dana "flertiju" sa mnom. ali nikako da skupim "hrabrosti" da napravim prvi korak. već par puta sam ulazio,vrtio se oko njih,prevrtao po rukama,postavljao onak da vidim kako bi mi stajale,ali za onaj zadnji korak (da ih navučem na sebe) nikako.. često prođem pored tog izloga,sjetno tražeći tablu "sniženje" ili neš slično,al bez uspjeha. mala je "neosvojiva"...šmrc,je**b ti moju "sramežljivost".

Komentiraj...
Vidi sve komentare