To je to što me zanima!

Goran Ivanišević glumi u novom spotu Nine Badrić

Proslavljeni tenisač ima glavnu ulogu u spotu za pjesmu "Da se opet tebi vratim", koja najavljuje Ninin novi studijski album pod nazivom "07"
Vidi originalni članak

Nina Badrić uspjela je nagovoriti najboljeg hrvatskog tenisača svih vremena da bude glavni glumac u njenom spotu za pjesmu "Da se opet tebi vratim". Singl je u samo nekoliko dana poosvajao vrhove radijskih top-ljestvica u Hrvatskoj, ali i kod naših susjeda, a najava je Nininom novom studijskom albumu "07".
- Sritan sam jer sam radio s damom koja zna "kuda ide", a plus toga i izvrsno izgleda - kazao je Goran o suradnji s pjevačicom.
Matija Vuica je Nini ekskluzivno za snimanje spota napravila haljinu optočenu sa 30.000 Swarowski kristala. Matija je haljinu napravila u suradnji s Jam-Unique Artom.
- Radosna sam! Goran se uspio uklopiti u "okolnosti ljubavi", što je bilo potrebno za ovaj spot - ispričala je Nina nakon snimanja.
Snimanje se odvijalo na zračnoj luci Pleso, Glavnom kolodvoru, Bukovačkoj cesti i Hotelu Palace. Spot je režirao Vanja Vascarac. Gorana je na snimanju pratila djevojka Tanja Dragović.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Keira 01.12.2007.

    ovom Ivanisevicu se omilio glumiti u spotovima...

  • entoni 01.12.2007.

    Točnije mi smo doselili u taj dio centra iz Babonićevei to je to češće sam budala koja misli da treba pravedno riješavati probleme koliko dozvoli situacija, žao mi je Dijane skrivati vlastiti rod pred mužem nije mi baš lijepo a glumiti dobrotvorku,nije usamljeni slučaj

  • entoni 01.12.2007.

    Iz iste smo škole, kvarta,znamo se ,pozdrav

Komentiraj...
Vidi sve komentare