To je to što me zanima!

Goran Ivanišević i Tanja otputovali u Los Angeles

Prije odlaska manekenka je snimila reklamu za Vindiju. Dosad je odbijala sve ponude za posao. Goran ne odustaje od tužbe protiv paparazza
Vidi originalni članak

Odmah mi se svidjelo novo mlijeko i jogurt, kao i ideja da ga ne reklamira cura od osamnaest godina nego zrelija žena, izjavila je Tatjana Dragović (30) nakon snimanja reklamne kampanje za Vindiju. To joj je bila prva kampanja koju je snimala nakon što se prije devet godina povukla sa scene. Iako je često dobivala ponude za posao, dosad ih je sve odbijala.
- Prvo sam pomislila na seriju sugestivnih američkih oglasa za mlijeko koje reklamiraju poznati glumci, pjevači i sportaši - priča Tatjana.Takve reklame gledala je u Americi, gdje je  s djecom i nevjenčanim suprugom Goranom Ivaniševićem (36) provela nekoliko mjeseci nakon otkrivanja njegove veze s Vanjom Halilović (25). Tijekom boravka u Americi Goran je Tanji kupio raskošnu vilu u elitnom dijelu Los Angelesa kamo su, navodno na dulje vrijeme, otputovali prošlog tjedna s kćeri Amber (5) i sinom Emanuelom (1).  Tatjana je u veljači s tada dvomjesečnim Emanuelom snimljena u kuhinji njihova stana u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu. Fotografije su objavljene na portalu Poznati.net. Goran i Tanja su vlasnika portala, zagrebačkog fotoreportera Kristijana Tabeta, prijavili Državnom odvjetništvu, koje je odbacilo kaznenu prijavu. Ivaniševići ne odustaju od njegova progona. Ovih dana Općinski kazneni sud u Zagrebu odlučio je da će do kraja mjeseca fotografa ispitati istražna sutkinja. Tabet nije želio komentirati Ivaniševićevu ustrajnost na kaznenom progonu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • svi_smo_doma 16.12.2008.

    Tanja je zgodna i uživo izgleda sasvim normalno, ali u ovoj reklami ispala je kao prestarjelo dijete - neprirodno, kao nacrtani lik. Za ovakvu bih reklamu radije nekog - prosječnog izgleda, u normalnom okruženju. Na kraju krajeva, mlijeko ne piju samo bogatuni i supermodeli, nego baš naprotiv, obični ljudi, djeca, starci. Nije mi jasno kakvu su nam to poruku poslali iz Vindije? Pijte mlijeko izgledajte kao manekenka?! Ovakvo lice u prvom planu sugerira reklamu za preskupu kozmetiku, a ne hranu!

  • branchburg 15.12.2008.

    Ho Ho Ho...vec smo se zabrinili sta je s Gogom...:))

  • valdop 15.12.2008.

    ne znam kako bi zaspao da nisam saznao da idu u ameriku, dabogda da se i ne vratili natrag...

Komentiraj...
Vidi sve komentare