To je to što me zanima!

Goran Ivanišević i Tatjana s djecom se vratili kući

Ivaniševićevi su u Los Angelesu bili dva mjeseca. Najavljivali su i preseljenje u Ameriku. Sada su se s djecom vratili u zagrebački stan u Dalmatinskoj
Vidi originalni članak

U Los Angeles su Tanja Dragović (29) i Goran Ivanišević (36) otišli krajem ožujka. Na dan njihova odlaska netko je ispred ulaznih vrata zgrade u kojoj žive prolio fekalije. Tanja i Goran u Ameriku su otišli sa 4,5-godišnjom kćeri Amber Marijom i sedmomjesečnim sinom Emanuelom. Živjeli su u vili prijatelja Sanje Duggan i njezina supruga Frane Barbierija.
- U Americi namjeravamo naći mir i uvjete u kojima će Tanja smoći snage oprostiti mi javnu sramotu koju sam joj priuštio - rekao je Goran prije odlaska u Ameriku misleći na ljubavnu aferu s voditeljicom Vanjom Halilović (24).
Sada su se vratili u Zagreb. U njihov stan stigla je Goranova i Tanjina obitelj. Tenisač je jučer ujutro sa sportskom torbom u ruci sjeo u automobil. Vratio se nakon sat vremena. Autom je napravio krug oko zgrade. Parkirao je ispred svog ulaza. Ubrzo je do njega, na mjesto suvozača, sjela i Tanja. Iz Los Angelesa vratila se sa svjetlijom kosom. Goran ju je u autu neprestano pogledavao. Već danas Ivanišević mora biti u Rimu na teniskom turniru. Opet će zaigrati tenis i to s bivšim prvim igračem svijeta Thomasom Musterom.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mala___plava 10.05.2008.

    Joj, ne znam šta ću od silne sreće!!!

  • user_25460 10.05.2008.

    bit će ih Tomica Kruz tija učlanit u one svoje lude pa pobigli!ha ha

  • megane4 09.05.2008.

    \" Goran ju je cijelo vrijeme pogledavao\". mislim haloo, pa najbolje da je žmirio ili možda bi to pogledavanje trebalo značiti njegovu beskrajnu ljubav prema njoj? mislim no koment!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare