To je to što me zanima!

Goran je postao gusarski kapetan Big Brother kuće

Veliki brat će u petak stanarima pripremiti neugodno iznenađenje - Senka ili Goran će sa sobom povesti još jednog stanara
Vidi originalni članak

Big Brother nije želio odmah stanarima otkriti o čemu je riječ u tjednom zadatku, nego ih je potjerao u malu kuću. Jedino je Tessa rekla da joj izgleda kao u hotelu. BB ih je pozvao natrag i ondje ih je dočekao gusarski brod. Trebali su odabrati kapetana broda i prvog časnika, koji su odlučeni izvlačenjem mačeva. Kapetan je postao Goran, a prvi časnik Vita.

>>> NEMA PUŠENJA CIJELI TJEDAN
BB je stanarima objasnio da ne smiju puštiti dok traje novi tjedni zadatak. Osim toga, kapetan Goran i Vita smiju jesti što žele, a ostatak stanara smije jesti samo rižu, tijesto i krumpir.

>>>U PETAK IZLAZI DVOJE STANARA
Veliki Brat stanarima je priredio još jedno neugodno iznenađenje - gledatelji će odlučiti hoće li kuću napustiti Senka ili Goran, a taj koji izađe van, sa sobom vodi još jednog stanara.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • garava 07.11.2007.

    kad senka ispadnenajvjerojatnije ce povesti maju-paolu sa sobom jer joj je smetnja kod arsena

  • cdvita12 07.11.2007.

    svaka cast, treba malo te stanare dovesti u red. a svi oni imaju dobre sanse da senka nekog povede van. bilo bi fora kad bi povela arsena. ipak je on nju bezdusno par puta nominirao (kakva je, takva je)!!!!

  • user_18418 07.11.2007.

    Nek povede sve za sobom

Komentiraj...
Vidi sve komentare